Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
222 MILIJUNA EURA

Sad je i službeno! Ovo je novi najveći transfer u povijesti nogometa

Neymar
Foto: Reuters/PIXSELL
03.08.2017.
u 19:22

"U četvrtak popodne zastupnici Neymara posjetili su urede kluba i platili 222 milijuna eura u ime igrača", objavila je Barcelona na svojoj službenoj stranici.

Barcelona je i službeno potvrdila da je Neymar uplatio 222 milijuna eura kako bi raskinuo svoj ugovor. Stoga će njegov prelazak u PSG biti najveći transfer u povijesti nogometa.

"U četvrtak popodne zastupnici Neymara posjetili su urede kluba i platili 222 milijuna eura u ime igrača", objavila je Barcelona na svojoj službenoj stranici. Katalonci će proslijediti Uefi detalje tog ugovora kako bi se ustvrdile moguće disciplinske posljedice.

Neymar je u ugovoru s Barcelonom imao klauzulu po kojoj može otići u klub koji ga plati 222 milijuna eura što je bogati PSG iskoristio. Do sada je rekord držao Paul Pogba za kojega je Manchester United isplatio 105 milijuna eura.

PSG će svoju novu zvijezdu najvjerojatnije predstaviti sutra.

Od Neymara se porukom na Instagramu oprostio i naš Ivan Rakitić.

"Puno sreće u novoj avanturi prijatelju! Nikada neću zaboraviti sjajna vremena koja smo imali ove tri godine. Nedostajat ćeš mi, ali siguran sam da ćeš biti sjajan. Puno zagrljaja!"

Komentara 13

DU
Deleted user
20:21 03.08.2017.

todoric je televizor u boji za zamusikanca....ke 222 milje...kiki riki za todoru

Avatar HKNKRZ
HKNKRZ
19:31 03.08.2017.

boli me k

Avatar mister.N@
mister.N@
22:45 03.08.2017.

bolesno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije