Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osijek

Nizozemski novinari vrijeđali: "Stadion izgleda kao dvorište kaznionice"

PSV
Foto: Davor Javorović/Pixsell
1/9
03.08.2017.
u 15:17

Možemo se složiti da Osijek treba imati moderniji stadion, ali su ovakvim pristupom pokazali veliku bahatost

Osječanima ne treba dodatna motivacija za večerašnju utakmicu 3. pretkola kvalifikacija za Europsku ligu protiv PSV-a u Gradskom vrtu.

Igračima Zorana Zekića dovoljno je da prelete naslove u  izvještajima nekih nizozemskih novinara koji su u svojim člancima pisali kako ne mogu vjerovati gdje igra PSV.

"Osijekov stadion izgleda kao dvorište kaznionice", "PSV igra u podrumu europskog nogometa", samo su neki od naslova u nizozemskim medijima.

Možemo se složiti da Osijek treba imati moderniji stadion, ali su ovakvim pristupom pokazali veliku bahatost. Nadamo se kako će ovo Osječanima dati dodatnu snagu za još jedan pozitivan rezultat, te kako će se Zekićevi igrači veseliti nakon 90 minuta.

Uzvratna utakmica u Gradskom vrtu igra se u 20.45 sati, a Osijek ima 1:0 iz prvog dvoboja u Eindhovenu.

Komentara 53

KA
kajinx
15:38 03.08.2017.

Kako je teško pogledati istini u oči! Da, sve nam je u ruševnom stanju, pogledajte Masimir! Kako ćemo graditi kad novci idu za penzije JNA oficira, nevladine udruge, prvoborce iz 1941 koji su davno umrli, službenike u državnim ustanovama koje nikome ne trebaju itd. itd.

FA
fake
15:31 03.08.2017.

Zato će danas poslije utakmice reći, pa-pa.Osiječe, rasturi ih kao beba zvečku.

JO
jolebiograd
16:13 03.08.2017.

U vodećim nizozemskim novinama samo nešto malo o krizi u PSV-u,o Osijeku ništa.Vrli novinar je ili gledao u žuti tisak ili možda izmislio da podgrije atmosferu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije