Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POZNATI NOGOMETAŠ

Sa suprugom ima dvoje djece, a sada je zaručio 14 godina mlađu ljubavnicu

Instagram
13.11.2020.
u 20:03

Naime, Margaux je 'mlada zavodnica', danska manekenka, s kojom je prevario svoju suprugu. Otkrio ih je britanski Daily Mail upravo ove godine

Bivši nogometaš Manchester Uniteda i Monaca, Patrice Evra, zaručio je svoju djevojku i bivšu ljubavnicu Alexandru Margaux, koja je od njega mlađa 14 godina. 

Naime, Margaux je 'mlada zavodnica', danska manekenka, s kojom je prevario svoju suprugu. Otkrio ih je britanski Daily Mail upravo ove godine.

Evru je netko fotografirao kako u jednome londonskome restoranu ljubi nizozemsku manekenku Margaux, odnosno kako je drži za stražnjicu, vjenčani prsten nije nosio, ali nije bilo jasno je li se već tada razišao sa suprugom s kojom je u braku bio od 2007 i s kojom ima dvoje djece.

Bilo kako bilo, od obične avanture sve je došlo do nove razine.

- Prošlo je više od godinu dana otkako si mi ukrala srce. Nakon što sam te drugi put vidio, rekao sam da ćeš biti moja do kraja života. Ne mogu živjeti bez tebe - napisao je zaljubljeni Evra i nastavio:

- Želim svim muškarcima da vole svoje žene kao što ja volim tebe. Osjećam se sigurnije dok me držiš za ruku. Sreća je naš izbor. Biram te do kraja života.

Sandra Evra, možda i nije bila toliko šokirana, budući da ovo nije bila prva avantura Francuza. Na njezinu žalost, godinama je morala živjeti s tračevima da joj je suprug nevjeran, a 2013. godine je iz medija doznala da je Playboyeva manekenka Carla Howe s njim dijelila postelju.

Howe je tabloidima tada kazala da ju je Evra tri mjeseca progonio, ali i istaknula da joj niti u jednom trenutku nije htio priznati da ima suprugu i djecu, no čini se kako je Margaux napokon pridobila Evrino srce 'za stvarno'. 

Ključne riječi

Komentara 1

AM
Ameise
13:20 14.11.2020.

Vidi se na prvu da ce ta ljubav trajat vjecno 😏

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije