Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dražen Ladić

S Kalinićem, Rakitićem i Lovrenom po dodatne kvalifikacije za Euro

Ivan Rakitić
Vjeran Žganec-Rogulja | Pixsell
04.05.2010.
u 16:11

Pred mladom hrvatskom reprezentacijom važan je izazov. Izabranici Dražena Ladića 19. svibnja igrat će kvalifikacijsku utakmicu za EP s vršnjacima iz Slovačke.

 Okupljanje je pet dana prije toga. Ladić za tu utakmicu neće moći računati na Marija Maloču zbog crvenog kartona u Slovačkoj.

– Mladoj reprezentaciji pridruženi su Ivan Rakitić, Dejan Lovren i Nikola Kalinić koji bi trebao biti spreman za utakmicu. Po našoj kalkulaciji, domaće pobjede protiv Slovaka i Norvežana bit će dovoljne da izborimo prvo mjesto u skupini, a time i dodatne kvalifikacije za Euro – rekao je izbornik mlade reprezentacije Dražen Ladić kojeg nakon Slovaka i Norvežana očekuje gostovanje u Srbiji.

 

Komentara 1

OB
-obrisani-
19:31 07.08.2010.

Aha po kalkulaciji novinara,uvijek vi kalkulirate...AN.Klainic nije spreman za A reprezentaciju ,onda nece biti ni za mlade... Znaci Bkackburn ce ga pustiti mladima,u A reprezentaciju ne ... E ,da mi je samo jedan dan biti novinar,da pisem ovakva sr................................*nja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije