Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hajduk
Povratak na članak

S bijelima pregovaraju zagrebaš James te Stojanović iz Nacionala

Bugarski trener precizan je poput švicarskog sata, sve što zamisli mora biti odrađeno točno u minutu

Komentari 5

MA
Mamlaz
20:02 14.06.2011.

Otkud opet Hajduk kad se i Dinamo zanima za njega? Koji su to argumenti da Šimunić dođe u klub koji prodaje pola igrača i ne igra u kombinacijama za LP (a vjerojatno ni naslov prvaka HNL)... sa 33 godine? Ovo mi zvuči strašno neozbiljno. Kad se priča o Dinamu i Šimuniću Hoffenheim ga ne pušta, a kad se spomene Hajduk, u kojem bi valjda imao 5 puta manji fiksni ugovor nego u Dinamu, odmah je blizu. Ima li nešto što mi tu ne znamo? Da se Šimunić nije ispovjedio nekom od novinara? Koliko ja znam on je izjavio da bi a) došao igrati u Hrvatskoj b) igrao za Dinamo Ako je izjavio da želi igrati za Hajduk molim vas da mi postate link. Jako me zanima.

VL
NI
nindža
20:36 14.06.2011.

nek ide džo u ajduk pod uvjetom da nama dođe spahić. on je sad na vrhuncu, jebeno pojačanje. što se ajduka tiče, ovo s fiksnim ugovorima je velika greška. s tim sitnišem možeš dovest prinove, ali pojačanja ne.

VL
JA
JackRussell
21:30 14.06.2011.

Neće Šimunić u Hajduk niti da mu ovi ponude pola grada. Ovo je tipična neozbiljnost novinara koji, nema druge riječi, lažu. Šimunić nije blizu Hajduka, niti će ikada biti...pa ljudi moji, o čemu mi tu pričamo, Šimunić se ne želi odreći ugovora u Hoffenheimu teškog 2.5 milijuna eura, a treba bi doći u Hajduk igrati za sto tisuća eura godišnje? Takvo nešto na glas reći je naprosto smiješno. Dinamo mu može ponuditi 600 do 800 tisuća eura godišnje plaće i to bi Šimunić bez ikakvog problema prihvatio, a ako i ne pričamo o novcu, Dinamo bi ove godine napokon mogao zaigrati Ligu prvaka, a Hajduk neće vjerojatno proći niti drugo pretkolo Europa lige.

VL
Avatar feudalac
feudalac
23:35 14.06.2011.

Cigan Maleš laže čim zine; slučajno se našao u kafiću s Šimunićem a konobar je rekao: Joe dođi u Hajduka i eto ti priče za malu djecu. Na kraj pameti nije čovjeku da dođe u klub u rasulu i nikada nije dao naslutiti ni riječi od toga a venecijanci kakvi već jesu na kraju će Šimunića popljuvati da je obećao a nije došao.

VL
OB
-obrisani-
13:47 15.06.2011.

Ma koji Simunic,sto vam je ... Mozda je to san O.M.jer on navija za bile,ali nije Joe lud...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.