Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOPING

Ruski triatlonac suspendiran na tri godine

Doping/Ilustracija
Friso Gentsch/DPA/Pixsell
21.10.2021.
u 18:33

"Svi rezultati i bodovi sportaša ostvareni nakon 21. srpnja bit će izbrisani, a oduzet će mu se sve nagrade i novac od nagrada," poručili su iz "World Triathlona".

Ruski triatlonac Igor Poljanski (31) suspendiran je na tri godine zbog pozitivnog nalaza na dopinškoj kontroli, objavila je Međunarodna triatlonska federacija.

Poljanski je bio pozitivan na EPO, a suspenzija mu traje od 21. srpnja ove godine. Premda je imao mogućnost zatražiti analizu uzorka 'B', odrekao se tog prava.

"Svi rezultati i bodovi sportaša ostvareni nakon 21. srpnja bit će izbrisani, a oduzet će mu se sve nagrade i novac od nagrada," poručili su iz "World Triathlona".

Poljanski je nastupio na Olimpijskim igrama u Tokiju osvojivši 43. mjesto, a bio je i dio ruske mješovite štafetne ekipe koja je zauzela 14. mjesto.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije