Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRAH OD VATRENIH

Ruski branič rekao što misli o susretu s Hrvatskom pred punim tribinama

Russian national team in training ahead of UEFA Euro 2020 match against Finland
Alexander Demianchuk
09.11.2021.
u 20:17

"Vjerujem da će nam stručni stožer otkriti kako to učiniti kako bi postigli željeni rezultat," dodao je

Branič ruske nogometne reprezentacije i Antalyaspora Fjodor Kudrjašov naglasio je kako u taboru "Zbornaje" razmišljaju jedino o utakmici s Ciprom, dok za Hrvatsku ima još vremena.

"Razmišljamo samo o Cipru, moramo ozbiljno shvatiti ovu utakmicu. Moramo pobijediti Cipar i onda se pripremiti za tešku utakmicu s Hrvatima pred punim tribinama," kazao je Kudrjašov u razgovoru za kanal ruske reprezentacije na YouTubeu.

"Vjerujem da će nam stručni stožer otkriti kako to učiniti kako bi postigli željeni rezultat," dodao je.

Uoči posljednja dva susreta u kvalifikacijama za SP 2022. godine Rusija vodi na ljestvici sa 19 bodova, Hrvatska je druga sa 17 bodova, dok Slovačka i Slovenija imaju po 10 bodova. Na začelju su Malta i Cipar sa po pet bodova.

Ruse u četvrtak u St Peterburgu očekuje ogled protiv Cipra, dok će Hrvatska istog dana gostovati na Malti. Tri dana poslije Hrvatska će na rasprodanom Poljudu dočekati Rusiju u utakmici koja će, po svemu sudeći, odlučiti pobjednika skupine i izravnog putnika na SP 2022.

"Mislim da se u našoj momčadi nitko ne može uplašiti punih tribina. Svi igrači su iskusni, kako u europskim natjecanjima tako i u reprezentaciji," poručio je 34. godišnji Kudrjašov koji je za reprezentaciju upisao 47 nastupa.

>> Veliki potres 1880.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije