Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sjajne vijesti!

FOTO S kapom na glavi, ali potpuno spreman: Dalić ne mora brinuti, Modrić je odradio trening s vatrenima

Zagreb: Hrvatski nogometni reprezentativci odradili trening na Maksimiru
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/10
09.11.2021.
u 19:41

A s Lukom u svojim redovima, Hrvatskoj bi Malta trebala doista ispit kojega će s lakoćom položiti i odškrinuti vrata prema Kataru

Hrvatska nogometna reprezentacija ušla je u "tjedan istine". Ispred vatrenih su posljednje dvije utakmice u skupini H u kvalifikacijama za SP 2022. godine, ogled protiv Malte 11. studenog u Ta'Qaliju, te tri dana kasnije na rasprodanom Poljudu protiv Rusije.

Sutra vatreni putuju na Maltu, a prije toga su odradili trening na Maksimiru, nakon kojega izbornik Dalić, srećom, neće imati glavobolje. 

Naime, svi su reprezentativci uredno odradili trenažni proces, a među njima i kapetan hrvatske nogometne reprezentacije  - Luka Modrić - za kojega se posljednjih tjedana špekuliralo kako ga muči ozljeda zadnje lože. Davali su španjolski mediji i video dokaze kako se 'Lukita' drži za desnu zadnju ložu, ali ništa nije spriječilo našega kapetana da se priključi reprezentaciji i da svoj doprinos unatoč jakom tempu u klubu i unatoč tome što mu je već 36 godina. 

A s Lukom u svojim redovima, Hrvatskoj bi Malta trebala doista ispit kojega će s lakoćom položiti i odškrinuti vrata prema Kataru.

Komentara 2

NO
Noštromo
21:25 09.11.2021.

Da izgube od Malte nebi ni zaslužili da odu na svjetsko prvenstvo

RO
roland
20:04 09.11.2021.

To da li Dalić mora brinuti ili ne, znati ćemo u nedjelju oko 17 sati. Ako ne pobijedimo u ove dvije utakmice, onda nam je potreban novi izbornik i šok terapija. Samo izbornika nema!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije