Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MORA TRAŽITI NOVI KLUB

Rummenigge: Toni se ne može vratiti u Bayern

Luca Toni
AFP
10.05.2010.
u 13:02

Izvršni direktor Bayerna i klupska legenda tog bavarskog kluba Karl-Heinz Rummenigge nema baš nikakve namjere vratiti svog napadača Lucu Tonija, koji igra na posudbi u talijanskoj Romi.

Kao razlog tome naveo je nepopravljivo oštećene odnose između talijanskog napadača i njemačkih nogometnih prvaka.

Toni je ugovorno vezan s Bavarcima do 2011. godine, međutim, i slobodan si pronaći novo odredište za nastavak karijere.

- Naši su odnosi rastrgani i ne postoje baš nikakve šanse da uspostavimo njihovu normalizaciju. Na njemu i njegovom agentu je da pronađu gdje će Toni sljedeće sezone igrati nogomet - kazao je Rummenigge.

U deset utakmica za Romu Toni je postigao pet pogodaka i ostanak u "vučici" ne čini se neizglednim za nastavak njegove karijere.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije