Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 211
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlazi ili ostaje?

Rummenigge: Svjesni smo da puno klubova želi Mandžukića

Mario Mandžukić
Foto: NPH/Pixsell
23.03.2014.
u 11:46

Iako jučer nije postigao gol, hrvatski reprezentativac sa 17 golova vodeći je strijelac Bundeslige, a za njega su zainteresirani Arsenal, Chelsea, Manchester United, Roma, Juventus, Real...

Nogometaši Bayerna pobjedom 2:0 protiv Mainza došli su na korak do obrane naslova prvaka Njemačke. Takva situacija omogućava Bavarcima da se već počnu pripremati za sljedeću sezonu, a predsjednik kluba Karl - Heinz Rummenigge najavio je moguće pojačanje. Naime, veznjak Schalkea Julian Draxler ima klauzulu u ugovoru koja se može aktivirati tijekom ljeta, a prema kojoj ga netko može kupiti ako ponudi 45 milijuna eura.

- Draxler je zanimljiv igrač i ne mogu isključiti mogućnost da ćemo ga pokušati dovesti na ljeto, rekao je Rummenigge te se osvrnuo na Mandžukića.

- Bez obzira na to što dolazi Robert Lewandowski, mi želimo zadržati i Marija Mandžukića. Svjesni smo da je puno klubova zainteresirano za Mandžukića, ali ja sam uvjeren da on ostaje u Bayernu.

Iako jučer nije postigao gol, hrvatski reprezentativac sa 17 golova vodeći je strijelac Bundeslige, a za njega su zainteresirani Arsenal, Chelsea, Manchester United, Roma, Juventus, Real...

>>Španjolci kontriraju Sky-u: Mandžukić je od ljeta igrač Real Madrida!

Komentara 6

TO
tony111
13:09 23.03.2014.

Mandžo je kaparisan zimus, plaća dogovorena / 180 000 funti tjedno / i 30 milja funti Bayernu. Info je 100 % provjeren.

Avatar Vrijeme
Vrijeme
11:59 23.03.2014.

Ma nema sanse da ostane, to je vec zavrsena prica.

CA
carpediem
15:09 23.03.2014.

Mandzo dok si ti u Bayernu zelim ti i ove sezone da osvojis Njemacko prvenstvo sto ste ga vec i osvojili ali zelio bi da osvojis sa Bayernom i ligu prvaka i Kup a onda na ljeto se nemoj sa nikim inatiti jer pametan covjek ide savojim putem bez inata sa drugima. I na ljeto reci im da si sa njima osvojio dva puta zeredom Njemacko prvenstvo, Kup i dvaputa za redom Ligu Prvaka (a prije tebe nisu mogli ni Njemacki Kup ni prvenstvo a kamo li Ligu Prvaka osvojiti jer ih je BVB rasturala) Pozdravi se sa njima kao Gentleman i prijatelj i idi gdje ti je srcu drago pola Europe te zeli, jer u protivnom ako ostanes onda ce te Guardiole sutati po rezervnoj klupi a gurat ce Lewandovsok i past ce ti reiting. Jer samo ako odjes iz Bayerna uzdignute glave samo ces tako opet moc doci u Bayern uzdignute glave.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije