Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mandžo najbolji strijelac

Rummenigge: Imali smo jakih momčadi, ali ovaj Bayern najjači je u povijesti

Bayern
Reuters (Ilustracija)
28.02.2014.
u 09:30

- Prošla je sezona bila jednostavno briljantna. Trenutačno ispisujemo tako uspješnu priču kakvu prije nismo iskusili

Nogometaši Bayerna proživljavaju najbolje dane u povijesti kluba. Ova generacija u knjigama će biti upisana zlatnim slovima jer ono što ostvaruju na travnjaku zaista je fenomenalno.

Bayern je aktualni prvak Europe i svijeta, aktualni prvak Njemačke, a u 2013. godini osvojili su i njemački kup te europski Superkup. Ove sezone također im ide fantastično, naslov u Bundesligi već su praktički osigurali, u polufinalu su kupa, a već su i jednom nogom u četvrtfinalu Lige prvaka. Sve ove činjenice natjerale su i izvršnog predsjednika Karl-Heinza Rummeniggea, također i igračku legendu kluba, da se pokloni igračima.

Foto: Reuters (Ilustracija)

- Prošla je sezona bila jednostavno briljantna. Trenutačno ispisujemo tako uspješnu priču kakvu prije nismo iskusili. Imali smo puno sjajnih momčadi tijekom godina, počevši od 1970-ih s Franzom Beckenbauerom, Gerdom Müllerom i Seppom Maierom kada smo osvojili tri naslova prvaka Europe zaredom. Nevjerojatno postignuće. Ali, sada su neka druga vremena, drugačije se igra. Kvaliteta koju posjedujemo među prvih 11, ali i na klupi je izvanzemaljska. Ovo je najbolje razdoblje u povijesti kluba, sipao je komplimente Rummenigge.

A njegove riječi velika su pohvala i za Marija Mnadžukića. Ne samo da je hrvatski reprezentativac član početne postave takvog Bayerna, već je u tom razdoblju, zajedno s Thomasom Müllerom najbolji strijelac Bayerna. Mandžo je ove sezone u službenim utakmicama postigao 20 pogodaka, a ima i sedam asistencija.

>>Pogledajte Mandžin brutalan start s dvije noge na Schweinsteigera na treningu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije