Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROPSKO PRVENSTVO
Povratak na članak

Španjolska pobijedila Mađarsku i sad navija za Dansku protiv Njemačke

Završilo je 31:29 za Španjolsku u utakmici bez ijedne obrane za inače maestralnog Šterbika

Komentari 2

BP
bijelo_plavi_18
22:40 26.01.2016.

Španjolci sami o sebi ovise i ne trebaju navijat za Njemacku to vam je greška.

VL
DI
Diosiario
22:31 27.01.2016.

Opet ovi "matematičari". Ja ti čovječe dobronamjerno govorim da se vratiš u prvi osnovne, nije šala. Njemačka je u polufinalu i igra protiv Norveške, a drugi par polufinala je Španjolska i Hrvatska, ista ona za koju si rekao da će proči samo ako dobije Poljsku osam razlike, i to ako Francuzi pobjede Norvešku, Poljska Bjelorusije, a Makedonija Norvešku. Pogledaj svoj članak nakon poraza Hrvatske od Francuske i pobroji što se otad događalo pa češ vidjeti koliko si krivih izračuna napravio. Nije bitno! Idemo po zlato!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.