Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROPSKO PRVENSTVO

Španjolska pobijedila Mađarsku i sad navija za Dansku protiv Njemačke

Španjolska
Foto: EHF EURO
26.01.2016.
u 19:58

Završilo je 31:29 za Španjolsku u utakmici bez ijedne obrane za inače maestralnog Šterbika

Rukometaši Španjolske pobijedili su Mađarsku 31:29 (15:15) u poprilično teškoj utakmici skupine 2 druge faze Europskog prvenstva u Poljskoj. Trebala im je pobjeda nakon poraza od Danaca (23:27) jer bi inače bili u opasnosti od ispadanja s natjecanja.

Ovako su Španjolci drugi sa šest bodova, koliko imaju Njemačka i Danska, koja ima i utakmicu manje. Sreća za Španjolce je to što su pobijedili Nijemce 32:29 u prvom dijelu natjecanja i zato su ispred njih ako imaju isti broj bodova. Zato će se naći u problemima ako Nijemci dobiju Dance jer tad bi bili na trećem mjestu.

Što se Mađarske tiče, i dalje su na posljednjem mjestu skupine s nula bodova, ali da su pokazali igru kao sad protiv Španjolske, svakako bi mnogo bolje prošli.

Najefikasniji kod Španjolaca bili su Valero s pet golova, odnosno Canellas, Entrerrios, Garcia i Tomas sa po četiri gola, a kod Mađarske je devet zabio Laszlo Nagy, a pet Kornel Nagy.

Zanimljivo, Šterbik je u ovoj utakmici ostao na nula obrana, a primio je šest golova. Stvar je sa sedam obrana spasio Perez. Kod Mađara je 13 obrana skupio Mikler.

>> Makedonija iznenadila Norvešku, Hrvatska i dalje ima šansu za prolaz

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Komentara 2

BP
bijelo_plavi_18
22:40 26.01.2016.

Španjolci sami o sebi ovise i ne trebaju navijat za Njemacku to vam je greška.

DI
Diosiario
22:31 27.01.2016.

Opet ovi "matematičari". Ja ti čovječe dobronamjerno govorim da se vratiš u prvi osnovne, nije šala. Njemačka je u polufinalu i igra protiv Norveške, a drugi par polufinala je Španjolska i Hrvatska, ista ona za koju si rekao da će proči samo ako dobije Poljsku osam razlike, i to ako Francuzi pobjede Norvešku, Poljska Bjelorusije, a Makedonija Norvešku. Pogledaj svoj članak nakon poraza Hrvatske od Francuske i pobroji što se otad događalo pa češ vidjeti koliko si krivih izračuna napravio. Nije bitno! Idemo po zlato!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije