Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAVRŠILO 27:27

Makedonija u posljednjoj sekundi zabila Srbiji i izbacila je s Eura!

Lazarov
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
19.01.2016.
u 20:04

Nekoliko sekundi prije kraja, lopta je došla do Manaskova koji je s lijevog krila pogodio za konačnih 27:27 za šok u srbijanskoj reprezentaciji.

Rukometna reprezentacija Makedonije u trećem je kolu Europskog prvenstva u Poljskoj remizirala sa Srbijom i prošla u drugi krug natjecanja, dok su Srbi ispali. Uzbudljiva utakmica u Krakowu završila je 27:27.

Srbi su 15 sekundi prije kraja došli do minimalnog vodstva, ali nisu izdržali do kraja. Nekoliko sekundi prije kraja, lopta je došla do Manaskova koji je s lijevog krila pogodio za konačnih 27:27 za šok u srbijanskoj reprezentaciji.

Makedonija, koju vodi Ivica Obrvan, tako je izborila drugi krug zbog bolje gol-razlike. Dalje idu i Francuska i Poljska koja će u večerašnjem dvoboju odlučiti o prvom mjestu. Te će tri momčadi biti protivnik Hrvatske u idućoj fazi budući da se naša grupa križa s ovom.

>> Norveška pobjedom gurnula Hrvatsku u drugi krug, a sad svi moraju navijati za nas!

Komentara 18

DU
Deleted user
20:53 19.01.2016.

Tuga u redakciji VL

ZR
Ze Roberto u
20:18 19.01.2016.

Eto, otisli svi za golmanom.....domeka

NO
NoviPravednik
22:46 19.01.2016.

Drago mi je što je srbija izgubila jer su nezasluženo došli do medalje kad se prvenstvo igalo kod njih, sudci su ih gurali tijekom cijelog prvenstva!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije