Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PH U BOKSU

Rudan prvi finalist, Hrgović ekspresan

Filip Hrgović
Luka Klun/PIXSELL
09.03.2012.
u 20:50

U superteškoj treba svakako izdvojiti ekspresnu i superiornu pobjedu prekidom u 1. rundi Filipa Hrgovića (Leonardo) nad Spličaninom Verunicom (Joker).

Boksač splitskog Pit bulla Mate Rudan (64 kg) prvi je finalist 22. Prvenstva Hrvatske u boksu za seniore, koji je svoje mjesto izborio kroz polufinale. Rudan je u prvoj borbi drugog dana prvenstva u pulskom Patinaggiu pobijedio na bodove Josipa Grbavca (Kralj Tomislav).

Današnja četvrtfinala donijela su pobjede favoritima. U srednjoj kategoriji prolazak u polufinale izborili su Sanjin Pol Vrgoč (Pula), Josip Đurić i Matej Dujić (oba Leonardo) te Stipica Brekalo (Sesvete) koji je sa Leonom Vukovićem (Lokomotiva) bio do sada najborbeniji par.

U superteškoj treba svakako izdvojiti ekspresnu i superiornu pobjedu prekidom u 1. rundi Filipa Hrgovića (Leonardo) nad Spličaninom Verunicom (Joker). Svoju borbu u prvoj rundi je završio i Hrvoje Kišićek (Omega box) koji će u polufinalu boksati s Markom Tomasovićem (Pit bull), koji je danas pobijedio bez borbe. Spomenut ćemo i Šimu Filipija (Sveti Krševan) koji je jučer preko Konsua i danas preko Granića (Joker) izborio priliku da boksa u polufinalu s Hrgovićem.

Pulska publika, njih oko 150, bila je zadovoljna i pobjedom u teškoj kategoriji Marka Čalića (Pula) nad Planinićem (Kralj Tomislav).

Na Prvenstvu nastupa 43 boksača iz 21. kluba, a sude Martin Tadić, Žarko
Mladin, Bruno Kraljić i Ivica Sabo.

Ključne riječi

Komentara 1

JO
jolly
09:05 10.03.2012.

43 boksača na državnom prvenstvu, a malo više publike. Sramota.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije