Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠEF ŠPANJOLSKOG SAVEZA

Rubiales novcem saveza plaća orgije usred korone? 'Bilo je puno cura, čulo se bum, bum'

FIFA Women's World Cup Australia and New Zealand 2023 - Final - Spain v England
Foto: RFEF/REUTERS
1/4
30.08.2023.
u 10:54

Rubiales se sada našao u novom problemu jer je navodno 2020. novcem španjolskog saveza unajmio vilu kako bi u njoj održao orgije tijekom pandemije korone. Zanimljivo, za to ga je optužio ujak Juan Rubiales, kojem je Luis dao otkaz 2020. godine.

Španjolski nogometni savez (RFEF), sastavljen od 19 regionalnih saveza, zatražio je u ponedjeljak navečer "trenutnu ostavku" predsjednika Luisa Rubialesa (46) jer je poljubio u usta nogometašicu Jennifer Hermoso (33) tijekom dodjele zlatnih medalja na Svjetskom prvenstvu.

Predsjednici saveza autonomnih regija poput Madrida, Katalonije, Baskije i Andaluzije nakon sastanka su objavili priopćenje u kojem su odbili podržati Rubialesa. "Nakon posljednjih događaja i neprihvatljivog ponašanja koje je teško naštetilo imidžu španjolskog nogometa, predsjednici traže da Luis Rubiales odmah podnese ostavku kao predsjednik RFEF-a", naveli su u priopćenju.

Jednoglasno su dali podršku sadašnjem potpredsjedniku, Pedru Rochi (68), za "vođenje nove etape". Poduzetnik Rocha je deset godina predsjednik nogometnog saveza Extremadure, pokrajine na zapadu zemlje uz granicu s Portugalom. Španjolska se nada zajedničkom organiziranju Svjetskog prvenstva za nogometaše 2030. s Portugalom.

Rubiales, koji tvrdi da je poljubac dao uz pristanak igračice Hermoso, u petak je iz sjedišta RFEF-a bio poručio da neće odstupiti s dužnosti.

Međunarodna nogometna federacija Fifa u subotu mu je zabranila obnašanje dužnosti u nogometu na 90 dana dok ne završi istražni disciplinski postupak, te dok ne bude obznanjena konačna odluka. Rubiales je vodio RFEF od svibnja 2018. godine, a Španjolska je od tada postala svjetski prvak u A ženskoj reprezentaciji kao i uzrastima do 17 i do 20 godina.

Rubiales se sada našao u novom problemu jer je navodno 2020. novcem španjolskog saveza unajmio vilu kako bi u njoj održao orgije tijekom pandemije korone. Zanimljivo, za to ga je optužio ujak Juan Rubiales, kojem je Luis dao otkaz 2020. godine.

- Sjećam se kad je bio ovdje, buka je bila luda. Bum, bum, bum do ranih sati, bilo je puno glazbe, pića i puno djevojaka. Čuo sam ih kako se smiju i zabavljaju do pet ili šest ujutro. Bili su ovdje nekoliko dana - rekao je jedan od susjeda za engleski The Sun čiji su novinari posjetili četvrt Salobrena, nedaleko od Granade gdje se vila nalazi.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije