Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMAJU MILIJUNSKE PRORAČUNE

Rožman otkrio može li se Rijeka nositi s ovom grupom

Susret Rijeke i Kolos Kovalivke u trećem pretkolu Europske lige
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/3
02.10.2020.
u 19:27

"Igrat ćemo protiv jakih suparnika s milijunskim proračunima, s iskustvom u Europi, sa svime što nogomet može ponuditi. Međutim, sve je u našim glavama. Siguran sam da ćemo ponuditi sjajan nogomet"

Napravili smo veliki uspjeh, sretan sam zbog ljudi koji će na Rujevicu moći gledati fantastične ekipe, kazao je Rijekin trener Simon Rožman nakon što je "ples kuglica" donio Rijeci atraktivne suparnike u skupini Europske lige - Napoli, Real Sociedad i AZ Alkmaar.

"Siguran sam da ćemo na Rujevici gledati sjajan nogomet", poručio je Simon Rožman preko klupske stranice.

Slovenski stručnjak je istaknuo kako se Rijeka neće unaprijed predati premda s druge strane stoje ugledni suparnici.

29.08.2020., Rijeka - Hrvatski Telekom Prva liga, 3. kolo, HNK Rijeka - NK Istra 1961. Photo: Goran Kovacic/PIXSELL
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL, ilustracija

"Igrat ćemo protiv jakih suparnika s milijunskim proračunima, s iskustvom u Europi, sa svime što nogomet može ponuditi. Međutim, sve je u našim glavama. Siguran sam da ćemo ponuditi sjajan nogomet i nećemo se predati unaprijed," dodao je Rožman.

Otkrio je kako nije imao nekih posebnih želja uoči ždrijeba.

"Nismo se opterećivali ždrijebom. Željeli smo atraktivne ekipe i možda izbjeći duga putovanja na istok. Dobili smo sve top destinacije: Italija, Nizozemska i Španjolska."

Nije želio prognozirati koliko daleko može njegova momčad.

"Ne bih prognozirao bodove, ali svaku utakmicu ćemo pokušati dobiti. Želimo se natjecati sa svima njima. Realni smo, ali vjerujte mi da ćemo biti za tu skupinu spremni i da ćemo ove izazove dočekati na svom maksimumu," poručio je.

25.07.2020., stadion Rujevica, Rijeka - Hrvatski Telekom Prva liga, 36. kolo, HNK Rijeka - NK Istra 1961. Trener Rijeka Simon Rozman. Photo: Goran Kovacic/PIXSELL
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL, ilustracija

Komentara 1

IK
Ikonoklast
21:35 02.10.2020.

Rijeka pod hitno mora kupiti pravog napadaca ako zeli biti konkurentna u ovoj skupini. Mislim da bi trebali uzeti Kiša koji je trenutno u Koreji, vjerujem da je odlicna investicija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije