Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
peti put poražen od messija

Ronaldo: Travnjak je izgledao kao njiva za uzgajanje rajčica

\'Portugal\'s Cristiano Ronaldo (L) scores a goal against Argentina\'s goalkeeper Sergio Romero during their international friendly soccer match at the Stade de Geneve in Geneva February 9, 2011. REUT
Reuters
10.02.2011.
u 15:52

- Uživao sam gledajući ih, no činilo mi se da je Lionel bio korak ispred Ronalda - rekao je Sergio Batista

Prijateljsku utakmicu između Argentine i Portugala (2:1) u Ženevi mnogi su doživjeli kao dvoboj Lionela Messija i Cristiana Ronalda, no omaleni Argentinac, koji je pogotkom u 90. minuti iz jedanaesterca donio pobjedu gaučima, ne slaže se sa tom tvrdnjom.

Messi: Ne uspoređujte nas!

– Ne uspoređujte nas, nije to bilo individualno natjecanje Ronalda protiv Messija ili Barcelone protiv Reala. Ne borimo se da bismo vidjeli tko je bolji nogometaš, nego se obojica trudimo da što bolje igramo za svoju reprezentaciju i klub – rekao je Messi, koji je asistirao i za prvi gol Di Mariji.

Messi i Ronaldo ove sezone vode veliku borbu za Zlatnu kopačku, a Argentinac za sada vodi sa 42 gola u 38 utakmica, dok ih je Realov napadač postigao pet manje u 39 utakmica.

Za razliku od Messija, Ronaldo nije želio govoriti o suparništvu nego isključivo o utakmici.

– Bio je to susret između Portugala i Argentine, a ne između mene i Messija. Pokazali smo karakter i da smo velika momčad. Igrali smo dobro, ni za čime ne trebamo žaliti – rekao je Ronaldo te dodao:

– Šteta zbog poraza, Argentina nije bila bolja od nas, na terenu koji je izgledao kao njiva za uzgoj rajčica.

Izbornik Argentine Sergio Batista zaključio je:

– Uživao sam gledajući ih obojicu, no činilo mi se da je Lionel u toj utakmici bio korak ispred Ronalda.

U reprizi finala Svjetskog prvenstva 1998. godine Francuska je na Stade de France pobijedila Brazil golom Benzeme u 54. minuti.

– S obzirom na broj prilika koje smo imali, trebali smo i uvjerljivije slaviti. No, svaka je pobjeda nad Brazilom slatka – rekao je trener Francuske Laurent Blanc.

Inače, Brazil je od 40. minute bio bez veznjaka Hernanesa, koji je isključen nakon kung-fu udarca na Benzemi.

– Prestrogo sam isključen, izgledalo je ružno, ali nije bilo namjere.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije