Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Utajio porez

Ronaldo ostao u šoku: Policija je uletjela na jahtu kao da sam ubojica

Cristiano Ronaldo Georgina Rodriguez Ibiza
Foto: gtres/Gtres/PIXSELL
1/8
25.05.2018.
u 10:20

Već se nekoliko puta morao pojaviti na sudu te će vjerojatno trebati platiti višemilijunsku odštetu kako bi izbjegao zatvorsku kaznu

Španjolske vlasti optužile su Cristiana Ronalda za utaju poreza. Realova zvijezda već mjesecima vodi pravnu bitku, a čak se u jednom trenutku glasno govorilo kako želi otići iz Madrida.

Već se nekoliko puta morao pojaviti na sudu te će vjerojatno trebati platiti višemilijunsku odštetu kako bi izbjegao zatvorsku kaznu. 

Cristiano Ronaldo Georgina Rodriguez Ibiza
1/17

Portugalac je uoči subotnjeg finala Lige prvaka (20.45 sati) u Kijevu između nogometaša madridskog Reala i Liverpoola otkrio što mu se lani dogodilo tijekom odmora. Naime, prošlog ljeta na njegovu jahtu upala je španjolska policija u punoj opremi.

- Uletjeli su u punoj opremi, naoružani i s kamerama. Upali su na jahtu kao da smo ubojice. Nije mi baš bilo svejedno, bio sam uznemiren. Ali što se može, za sve ima rješenje. Život ponekad nije fer - rekao je Cristiano Ronaldo.

No njegova trakavica oko neplaćanja poreza uskoro bi se trebala završiti. Kako bi izbjegao zatvorsku kaznu Ronaldo će platiti 15 milijuna eura.

Posljednjih godina mnogi nogometaši našli su se na udaru španjolskih vlasti. Među njima je i njegov suigrač Luka Modrić. Hrvatski kapetan pokazao je volju i brzo se nagodio s tužiteljstvom te je platio milijun eura kako bi izbjegao zatvor.

Cristiano Ronaldo Georgina Rodriguez Ibiza
1/8

Komentara 5

MI
midea
10:54 25.05.2018.

Bitno da bakica koja prodaje salatu a nije istakla cijenu ide u zatvor !

DM
drazen.muhvic
13:28 25.05.2018.

Luka pokazao volju, pa platio?!?! Znači prvo utajiš porez, pa kada ti prijeti zatvor, onda pokažeš dobru volju i platiš? Poštenjačina, jednom riječju...

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
12:28 25.05.2018.

Kalo gs se usudjuju uznemiravati prije finala i SP. Udbasi jedni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije