Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZVIJEZDA REAL MADRIDA

Modrić otkrio kakav je otac, je li praznovjeran i kome se divio kao dječak

Luka Modrić
Foto: Reuters/Pixsell
1/7
25.05.2018.
u 09:58

– Zahtjevi u Realu su nevjerojatni. Kad dođeš, svi očekuju da si odmah na vrhu. Ono što su mediji pisali nije utjecalo na mene, znao sam da će prije ili poslije sve ispasti dobro.

Luka Modrić sutra će s Real Madridom loviti svoj četvrti naslov u Ligi prvaka. Tihi dječak iz Zadra prošao je velik put – danas igra u Realu u kojem je osvojio sve što se može i kapetan je hrvatske reprezentacije.

– Još uvijek sam tih i povučen. Jedino sam na terenu drukčiji. Volim nogomet i uživam u tome. Ne volim gubiti. Nikad nisam zadovoljan, uvijek želim više. To je dio moje osobnosti i toga što sam profesionalac. Uvijek mislim da se moram dokazivati. U Madridu sam sve osvojio, ali želim pokazati da mogu više. Ako se u nogometu opustiš, teško se vratiti – rekao je Modrić za El Pais i dodao:

– U Realu sam stekao iskustvo, ovdje igram s najboljim igračima na svijetu. Kad sam počeo igrati, izbjegavao sam duele. To je zbog mojeg stila igre. U posljednjih pet godina fizički sam napredovao, prije i nakon treninga radim s osobnim trenerom. Vodim brigu o sebi i želim ispraviti nedostatke.

No, kad je 2012. došao u Real, nije sve išlo glatko. Čak su ga proglašavali i najgorom kupovinom u povijesti.

Luka Modrić
1/11

– Nisu me dobro poznavali iz Engleske, igrao sam u Tottenhamu, a ljudi bolje znaju igrače iz Manchestera, Arsenala, Chelseaja... Nikad nisam sumnjao u to da ću uspjeti ovdje i zato sam dao sve od sebe da prijeđem u Real. Prvih šest mjeseci bilo je jako teško, ali nisam sumnjao u sebe–- rekao je Modrić i dodao:

– Zahtjevi u Realu su nevjerojatni. Kad dođeš, svi očekuju da si odmah na vrhu. Ono što su mediji pisali nije utjecalo na mene, znao sam da će prije ili poslije sve ispasti dobro.

Što bi želio popraviti u svojoj igri?

– Želio bih zabijati više golova iako nisam opsjednut time. No, želio bih napredovati ako nije prekasno jer ću uskoro napuniti 33 godine.

Kome se divio kao dječak?

Bobanu i Tottiju. Boban je bio kapetan kad je reprezentacija napravila nevjerojatne stvari.

Tko je osoba koja ga je najviše naučila o nogometu?

– Moj otac. Svaki dan me vodio na igralište, sve mi pokazao i igrao sa mnom. I Tomislav Bašić koji je preminuo prije nekoliko godina. On je vjerovao u mene, jedan od rijetkih koji je mislio da ću igrati na ovoj razini.

Je li praznovjeran?

– Jedino je praznovjerje to da uvijek prvo obujem lijevu kopačku i skinem lančić koji su mi roditelji poklonili za 18. rođendan.

Kakav je Modrić otac?

– Mislim da sam dobar. Volim šetati i igrati nogomet s djecom. U Madridu idem u restorane, uživam u lijepom vremenu s obitelji i prijateljima. Gledam košarkaške utakmice i filmove kod kuće. Ništa spektakularno.

Ključne riječi

Komentara 4

IL
ilijan
11:03 25.05.2018.

Luka nije praznovjeran jer pravi istinski katolik nije praznovjeran a to je Luka!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije