Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROPSKA NATJECANJA

Ronaldo čekao pet sati na gol pa se izjednačio s Messijem i Raulom

Cristiano Ronaldo
Reuters/PIXSELL
18.02.2015.
u 23:13

Zabio je ukupno 76 golova u europskim natjecanjima, baš kao Raul i Messi.

Sjajni Cristiano Ronaldo izjednačio se s Messijem i Raulom (76) po broju golova u europskim natjecanjima, a za Real Madrid zabio je 58 golova u 58 utakmica.

No gol protiv Schalkea mu je prvi nakon čak pet sati bez gola iz igre za Real Madrid u svim natjecanjima. U Gelsenkirchenu je zabio glavom unutar kaznenog prostora, a u cijelom susretu samo je još jedanput pucao u okvir gola. Ukupno je prema golu pucao šest puta, dvaput unutar šesnaesterca i četiri puta izvan.

U drugom poluvremenu asistirao je Marcelu za konačnih 2:0, ali neće biti zadovoljan svojom statistikom u tom segmentu igre. Od 33 ukupnih dodavanja na utakmici, samo 70 posto ih je bilo točnih, a jedini centaršut na utakmici koji je pokušao, nije pronašao svoje odredište.

Cristiano Ronaldo zabio je ukupno 76 golova u europskim natjecanjima i izjednačio se na vrhu "vječne" ljestvice s Raulom i Messijem. Portugalski nogometaši postigli su ukupno 274 gola u Ligi prvaka, a Cristiano 73, više od četvrtinu.

>> Detaljniji grafički prikaz pogledajte na Goal.com

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije