Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čuju se svadbena zvona

Ronaldinho i dalje žonglira, ima dvije izabranice i obje će oženiti

Ronaldinho ženi dvije djevojke
Foto: Facebook
1/6
24.05.2018.
u 13:43

Nakon što je završio uspješnu karijeru Ronaldinho je stigao do još jedne prekretnice u životu, ženi se

Brazilac Ronaldinho bio je jedan od najboljih nogometaša svijeta. Nedavno je završio bogatu karijeru tijekom koje smo uživali u njegovim atraktivnim potezima, driblinzima i golovima.

Na terenu je uvijek želio biti najbolji i imati glavnu riječ. Nakon što je završio uspješnu karijeru Ronaldinho je stigao do još jedne prekretnice u životu, ženi se.

No kako se uvijek želio isticati i ovaj će put učiniti nešto posebno. Naime, voli dvije djevojke i obje će oženiti. Njegove izabranice su Priscilla Coelho i Beatriz Souza.

Njih troje od prosinca žive zajedno u vili u Rio de Janeiru. Ronaldinho i Priscilla godinama su u vezi, a 2016. brazilski nogometaš je upoznao Beatriz.

U siječnju im je kupio isto prstenje te ih zaprosio, obje su prihvatile.  Datum vjenčanja odredit će naknadno, a svadbena svečanost trebala bi se održati u Barra da Tijuca u Riju.

Navodno Ronaldinho ispunjava svaku želju svojih izabranica koje vole trošiti i često idu u šoping. Obje imaju isti ukus pa bivšem nogometašu nije teško izabrati darove. Ronaldinhova sestra Deisi ne slaže s njegovom odlukom te je najavila kako neće otići na vjenčanje.

Ronaldinho ženi dvije djevojke
1/8
Ključne riječi

Komentara 10

DU
Deleted user
15:17 24.05.2018.

Za par godina nece imati niti za komad suhog kruha, kao i mnogi brazilski nogometasi, koji su igrajuci u Evropi postali milioneri, razbacivali se tim istim milionima i na kraju zavrsili kao bezkucnici.

ZA
zagabria1
14:47 24.05.2018.

To Ronaldo samo ih troši. Kasnije kad se izdovoljiš nađi si neku poštenu.

Avatar poljicanin
poljicanin
15:27 24.05.2018.

Dvije po dvije,najbolje nekoliko puta i završit će kao prosjak....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije