Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROPSKA LIGA

Romi bod kod Fulhama u nadoknadi

Roma Fulham
AFP
22.10.2009.
u 23:28

Francesco Totti, kapetan Rome, zbog ozljede koljena nije igrao niti u Londonu protiv Fulhama, u ogledu 3. kola skupine E Europa lige, koji je završen bez pobjednika 1-1.

Roma je bila bolja na terenu (udarci prema suparničkim vratima 19-11), ali itekako mogu biti sretni što se u Rim vraćaju barem s jednim bodom. Naime, do izjednačenja su došli u trećoj minuti sudačke nadoknade, kada je trenera Ranierija razveselio Andreolli.

Roma je posebno nasrnula na suparnička vrata, i po izjednačenje, nakon 77. minute kada je domaći igrač Kelly zaradio crveni karton i ponudio gostima jedanaesterac za izjednačenje, ali Mirko Vučinić u tom slučaju nije uspio svladati Schwarzera, vratara Fulhama.

U toj skupini je na vrh ljestvice izbio švicarski Basel koji je s 2-0 prošao gostovanje u Sofiji. Pobijedili su CSKA, a oba je pogotka postigao Alexander Frei.

U ogledu hrvatskih nogometaša Panathinaikos je slavio protiv Sturma minimalnu 1-0 pobjedu. Atenjani su slomili goste tek udarcem Salpingidisa s bijele točke (60. minuta). Hrvatski vratar Mario Galinović je proveo cijeli ogled na klupi Panathinaikosa, dok je Ante Rukavina u igru ušao tek u zadnjih pet minuta. Na drugoj strani je Gordon Schildenfeld odigrao svih 90 minuta.

Prva momčad na ljestvici je Galatasaray koji je sa stilom pobijedio bukureštanski Dinamo 4-1. Shabani Nonda je zabio dva, a Kewell i Elano po jedan.

Europa liga, 3. kolo:

Skupina E

Fulham - Roma 1-1 (Hangeland 24 / Andreolli 90+3)
CSKA Sofija - Basel 0-2 (Frei 20, 63)

Redoslijed: 1. Basel 6, 2. Fulham 5, 3. Roma 4, 4. CSKA Sofija 1

Skupina F

Galatasaray - Dinamo Bukurešt 4-1 (Kewell 33, Nonda 42, 46, Elano 58-11m / N'Doye 63)
Panathinaikos - Sturm 1-0 (Salpingidis 60-11m)

Redoslijed: 1. Galatasaray 7, 2. Panathinaikos 6, 3. Dinamo Bukurešt 3, 4. Sturm 1

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije