Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Strani nogomet

Roma nastavila odličan niz, Atletico i dalje juri za Barcom

Diego Costa (1)
31.10.2013.
u 23:00

Getafe je u gostima pobijedio Villareal sa 2:0, a pogotke su postigli Marica i Sarabia

Roma je nastavila fenomenalan niz. U desetom kolu Serie A na svom je travnjaku svladala Chievo sa 1:0, a to im je bila deseta pobjeda zaredom. Pobjednički pogodak zabio je Borriello u 68. minuti na asistenciju Florenzija. Srušen je tako rekord Capellovog Juventusa star osam godina. Juve je u sezonu 2005/2006 ušao s devet uzastopnih pobjeda.

Tin Jedvaj bio je na klupi, ali nije ulazio u igru.

Roma je vodeća momčad talijanskog prvenstva, ima 30 bodova, pet više od pratitelja Napolija i Juventusa.

U 11. kolu Primere Atletico Madrid stigao je do nove pobjede. Na gostovanju je pobijedio Granadu sa 2:1, a oba gola postigao je iz jedanaesteraca. Prvi je zabio Diego Costa, a drugi David Villa u 78. minuti. U sudačkoj nadoknadi Odion Ighalo postigao je počasni pogodak za domaću momčad.

Atletico tako i dalje nastavlja utrku s vodećom Barcelonom, za njom zaostaje samo jedan bod, a od trećeplasiranog Reala ima pet bodova više.

Getafe je u gostima pobijedio Villareal sa 2:0, a pogotke su postigli Marica i Sarabia.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije