Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
La Liga

Rog s klupe promatrao težak poraz Seville

Foto: Reuters/Pixsell
17.02.2019.
u 22:05

Unatoč ovom uspjehu Villarreal je ostao u zoni ispadanja

U susretu 24. kola španjolskog prvenstva Villarreal je na svom stadionu uvjerljivo svladao Sevillu s 3:0 (2:0), a hrvatski veznjak Marko Rog ostao je na klupi gostujućeg sastava.

Villarreal, koji se ove sezone bori za ostanak u elitnome razredu, do tek četvrte pobjede u Primeri stigao je golovima Alvara (20.), Ekambija (45.+1) i Pedraze (86.).

Unatoč ovom uspjehu Villarreal je ostao u zoni ispadanja. Sada je osamnaesti s 23 boda, a u odnosu na Celtu, koja drži posljednje mjesto koje garantira ostanak, kasni bod.  

Sevilla je ostala četvrta sa 37 bodova, jednim više od petog Getafea, a dva od šestog Alavesa.

 

Ključne riječi

Komentara 2

TR
trnjan3010
15:08 18.02.2019.

kaj su trebali ranije počet skupljat bodove pa nebi "kasnili"

Avatar nekakav
nekakav
09:47 18.02.2019.

pa i modrić je gledao poraz reala... ništa novog.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije