Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ma, nemoguće...

Rodman će biti dobar na promociji u Kući slavnih, ali to ima svoju cijenu

Dennis Rodman
Reuters
10.08.2011.
u 09:42

Dennis Rodman (50), ekscentrični bivši NBA igrač, u petak će biti uveden u košarkašku Kuću slavnih u Springfieldu

Znajući za njegove predstave, organizatori su ga zamolili da ne izvodi ništa slično na ceremoniji uvođenja u odabrano društvo. Rodman, poznatiji kao Crv, rekao im je: "Nema problema, imate moju riječ, ali imam uvjet".

O čemu je zapravo riječ? Rodman je zatražio, i dobio, obećanje organizatora da odjeća u kojoj dođe na ceremoniju bude nakon toga izložena u muzeju Kuće slavnih u Springfieldu.

Rodman je u karijeri osvojio pet NBA prstena, dva s Detroit Pistonsima i tri s Chicago Bullsima, bio je dvaput najbolji obrambeni igrač lige, a sedam puta najbolji skakač lige.

Rodmanu bi društvo u Kući slavnih uskoro mogao praviti Yao Ming (30), koji se nedavno oprostio od košarke. Postoji pravilo da nitko ne može postati član odabranog društva dok ne prođe barem pet godina, no kineski košarkaš će, po svemu sudeći, zaobići ta pravila. I ući kao posebna kategorija – za veliki doprinos razvoju košarke. Predložit će ga kineski košarkaški čelnici.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije