Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRODAJU NJEGOVE STVARI

Roditelji Kobea Bryanta zgrozili javnost postupkom prema pokojnom sinu

Kobe Bryant poginuo u padu helikoptera
Foto: Nicola Marfisi / Fotogramma
1/5
21.03.2024.
u 10:08

Roditelji Joe i Pamela Bryant nisu bili u najboljim odnosima sa sinom. Primjerice, nisu bili na vjenčanju sa suprugom Vanessom.

Roditelji Kobea Bryanta, jednog od najboljih košarkaša u povijesti koji je tragično stradao u padu helikoptera, stavili su na aukciju njegov šampionski prsten koji je 2000. godine osvojio s Lakersima.

Prsten je na online aukciji na Goldinu, a trenutačno najviša ponuda je 94 tisuće dolara, a njegova procijenjena vrijednost je 200 tisuća. Inače, nije riječ o originalnom prstenu osvajača NBA lige nego o kopiji koju je pokojni Kobe poklonio svom ocu.

Roditelji Joe i Pamela Bryant nisu se javno oglašavali, no poznato je da nisu bili u najboljim odnosima sa sinom. Primjerice, nisu bili na vjenčanju sa suprugom Vanessom. Već su jednom pokušavali prodati njegove osobne stvari, no on ih je tužio rekavši da im nije dao dopuštenje za to.

- Naš odnos je sr***. Kažem im da ću im kupiti vrlo lijepu kuću, a oni odgovore da to nije dovoljno

Potez roditelja zgrozio je navijače diljem svijeta koji smatraju da je ovaj potez roditelja sramotan.

Legendarni košarkaš Kobe Bryant 2020. godine poginuo je u padu helikoptera, tragično je stradalo devet osoba, a među njima bila je i Bryantova kćer Gianna. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije