Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Finale PH

Rimac: Nema još razloga za tugu, još nitko nije umro...

Slaven Rimac
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/7
28.05.2019.
u 18:55

Najlakše je kukati. Ne paše nam to pravilo jer imamo više stranaca. Dok nekome Joke Vranković, predsjednik HKS-a, ne uruči pehar, nema razloga tugovati. Nitko nije umro – zaključio je Rimac

Finalna serija za košarkaškog prvaka Hrvatske seli se u dvoranu II Doma sportova. Treća utakmica između Cedevite i Cibone počinje u 20 sati.

– Došli smo do te treće utakmice, vodimo 2:0. To je lijepo vodstvo, međutim apsolutno ništa ne znači – rekao je Ivan Velić, trener Cibone.

Slaven Rimac
1/6

Cedevita više nema pravo na kiks ako žele obraniti naslov.

– Treba pokazati karakter i odgovoriti. Trebamo igrati s puno više samopouzdanja i odgovornosti. Mislim da su nam ove dvije utakmice dobro otvorile oči da Cibona igra itekako dobro. Nema tu previše pametovanja. Sada je sve na nama i zna se što nam nosi još jedna izgubljena utakmica. Isto tako, mislim da nam se s tom pobjedom vraća samopouzdanje – rekao je Slaven Rimac, trener Cedevite.

U HT Premijer ligi na parketu mogu igrati najviše dva stranca u jednoj momčadi.

– Najlakše je kukati. Ne paše nam to pravilo jer imamo više stranaca. Dok nekome Joke Vranković, predsjednik HKS-a, ne uruči pehar, nema razloga tugovati. Nitko nije umro – zaključio je Rimac. 

>> Nastup seksi plesačica na košarkaškoj utakmici pogledajte u videu na vrhu teksta

Ključne riječi

Komentara 3

LA
LawAbidingCitizen
23:55 28.05.2019.

Osim tvoje karijere u Cedeviti

ČI
čikaga3
22:06 28.05.2019.

Bracek ti dobivaš uskoro PEDALU.

Avatar rubinet
rubinet
13:25 30.05.2019.

Gospon trener, Velić ili Nazor bi se prošetali ligom na vašem mjestu. Imate dobru momčad ,ali bez kemije. Gledam minutu odmora,na klupi Cedevite, trener govori svojim broken engleskim,a skupi crnci ga uopće ne slušaju... Bez autoriteta ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije