Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOGOVOR NA VIDIKU

Rijekin bek blizu je prelaska u Dinamo, razgovori se intenzivirali

Rijeka i Dinamo sastali se u 15. kolu HT Prve lige
Goran Kovacic/PIXSELL
07.01.2021.
u 12:30

Pregovori su u poodmakloj fazi i plavi bi za Daniela Štefulja trebali platiti oko 1,5 milijuna eura, a uz to bi dobili i dva igrača, mogli bi to biti Đurasek i Daničić.

Intenzivirali su se razgovori na relaciji Zagreb – Rijeka oko mogućeg prelaska Daniela Štefulja, lijevog beka riječke momčadi u Dinamo. Naime, plavima je ovaj 21-godišnjak jako zanimljiv kako zbog svojih potencijala tako i zbog godina.

Dinamo traži igrača za tu poziciju jer sada u svom kadru ima Marina Leovca, jedinog klasičnog lijevog beka. Doduše, imaju i Joška Gvardiola, 18-godišnjeg stopera koji se i na lijevom beku još kako iskazao. No zna se da Gvardiol na ljeto odlazi u Leipzig.

Pregovori su u poodmakloj fazi i plavi bi za Daniela Štefulja trebali platiti oko 1,5 milijuna eura, a uz to bi dobili i dva igrača, mogli bi to biti Đurasek i Daničić. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije