Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rekordni transfer
Povratak na članak

Rijeki 10 mil. eura za Kramarića, otac Josip napokon pristao na uvjete

1,5 milijuna eura trebala bi biti godišnja plaća najboljeg strijelca HNL-a Andreja Kramarića, koji je klubu s Kantride donio velik novac

Komentari 9

DI
diskasting
11:35 08.01.2015.

Bravo Andrej neka ti je sa srećom, i super klub si izabrao bravo i za tvog starog koji se svim srcem bori za svog sina da igra i da se razvija u našeg najboljeg igrača!

VL
WC
wCROw
16:27 08.01.2015.

Igor Vranić movinar a padeži ga j.

VL
MA
MagnusJohnson
23:46 07.01.2015.

Kako možete napisati da Rijeka dobiva 10 milijuna eura, ako pola iznosa ide Dinamu? Vraniću, pa dobro tko ti je dao posao u Večernjem listu?

VL
Avatar mlijeko
mlijeko
07:59 08.01.2015.

"Prema brojkama prodaja Andreja Kramarića u Leicester City ulazi u povijest riječkog nogometa! Rijeka je postala bogatija za čak deset milijuna eura čime je klub na čelu s Damirom Miškovićem i Matjažom Kekom dobio izravno priznanje nogometnog tržišta. Kada Dinamo proda juniora koji je odigrao samo 2 utakmice za 5 milijuna EUR-a onda se baca drvlje i kamenje na Dinamo. Nitko da kaže da je Rijeka ovim potezom postala prosječna ekipa . Stvarno nije mi jasno dokle će u ovome društvo vladati dvostruki kriteriji.

VL
Avatar Pravi Hrvat
Pravi Hrvat
00:06 08.01.2015.

Gazda hrvatske svetinje gospon Zdravko Mamić koji uzima pola ovog transfera če sigurno znati cijeniti ono što je trenerski mag Matjaž Kek napravil od njegovog odbačenog igrača..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.