Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAOKRET

Rijeka se predomislila, Anas Sharbini ipak ostaje u klubu!

Anas Sharbini
Nel Pavletić/Pixsell
09.01.2016.
u 19:42

Hoće li se nestašni kapetan Rijeke i pojaviti na prozivci saznat ćemo tek nakon njegovog sutrašnjeg sastanka sa čelnicima kluba.

Čelnici Rijeke ovih su si dana zabili - autogol! Srećko Jurčić proteklih je dana poručio Anasu Sharbiniju kako se ne mora pojaviti na zimskim pripremama, te da sa slobodnim papirima može pronaći novi klub. No, ova informacija nije pala na plodno tlo među navijačima Rijeke, pa je samo dan kasnije zbog velikog pritiska javnosti sportski direktor Rijeke povukao "ručnu kočnicu", doznaje Goal.com.

Anas Sharbini tako bi se, po novome, sutra trebao pojaviti na Rujevici, konačno riješiti svoj klupski status. Matjaž Kek u ponedjeljak je za 17 sati zakazao prvo okupljanje riječkih nogometaša na kojem bi se onda trebao pojaviti i Sharbini.

Hoće li se nestašni kapetan Rijeke i pojaviti na prozivci saznat ćemo tek nakon njegovog sutrašnjeg sastanka sa čelnicima kluba. U svakom slučaju, njegov je odnos s matičnim klubom sada ipak narušen. Na prozivci Rijeke trebali bi se pojaviti svi igrači pod ugovorom, među njima i povratnik Josip Brezovec. Kojem je istekla posudba u Speziji.

>> Rijeka otpisala Anasa Sharbinija, može tražiti novi klub!

Komentara 7

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
19:46 09.01.2016.

Legenda kaže da Anas najbolje partije za Martinje pruža

PU
Pukovnik10
20:11 09.01.2016.

rukovodstvo rijeke je ispaljivalo ćorke.

BJ
Bjelovar112
21:31 09.01.2016.

košta će vas on na žalost.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije