Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODJECI DERBIJA

Rijeka i Dinamo kažnjeni zbog divljanja navijača na Rujevici

Rijeka - Dinamo
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/9
13.04.2017.
u 13:38

Zbog toga Rijeka kao organizator utakmice mora platiti kaznu od 8.000 kuna, a Dinamo iznos od 5.000 kuna.

Disciplinski sudac Saša Pavličić-Bekić od delegata utakmice Rijeka-Dinamo dobio je prijavu protiv klubova zbog paljenja pirotehničkih naprava na tribini (dvije baklje među navijačkom skupinom Armada), ubacivanje četiri mana predmeta i plastične čaše s pivom u ograđeni dio igrališta sa zapadne tribine u 87. minuti te zapaljenja jedne stolice na tribini jug od strane pripadnika navijačke skupine BBB. 

Zbog toga Rijeka kao organizator utakmice mora platiti kaznu od 8.000 kuna, a Dinamo iznos od 5.000 kuna.

Osim toga, Ivan Čović (Inter Z.) i Josip Jurendić (Split) kažnjeni su sa po jednom utakmicom zabrane igranja i 4.000 kuna zbog isključenja na utakmicama 27. kola MAXtv Prve lige.

>> Prognoza završnice Prve HNL: U posljednje kolo – izjednačeni!

Komentara 4

LI
Lisabon
14:55 13.04.2017.

A kazna Rijeci za hukanje Sammiru?Niti spomena,a dokaz postoji na you tube-u.Grupa navijaca Dinama koja je u Rijeci radila stvari zbog kojih je Dinamo kaznjen je grupa koja radi sve samo da napakosti klubu i rukovodstvu kluba.Ne vesele se golovima,nee vesele se pobjedama i uglavnom vrijedjaju sve i svakoga u klubu.I sad zbog njih Dinamo placa kaznu!!!!!!!!!!!!!!Prije par godina Hajduk je kaznjen zbog hukanja Sammiru sa utakmicom bez gledatelja,a eto Rijeka zbog istog nista (niti spomena).Zamislite sta bi javnost rekla da se tako sad kazni Rijeka?Pa to bi bila masovna histerija i vrijedjanje svih i svakoga zbog pogodovanja Dinamu.Jer ,zna se,Rijeka mora biti prva ili je prvenstvo namjesteno.

Avatar HighFlyer
HighFlyer
15:44 13.04.2017.

Drugim rijecima, derbi je prosao u normalnom navijackom ozracju bez ikakvih vecih problema. Bravo Rijeka!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije