Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROPSKA LIGA

Rijeka i Dinamo jedni za drugim: Evo kada i gdje Bišćanovi igrači igraju prvi susret

Aberdeen - Rijeka
Foto: Ian Rutherford/Press Association/PIXSELL
1/6
15.08.2019.
u 23:05

Podsjetimo, Dinamo 21. kolovoza igra prvi susret protiv norveškog Rosenborga u doigravanju za Ligu prvaka

Rijeka je u Škotskoj protiv Aberdeena oduševila predstavom te su igrači Igora Bišćana potvrdili pobjedu s Rujevice i s ukupnih 4-0 prošli dalje. 

Rijeka će u 4. pretkolu za suparnika imati belgijski Gent koji je izbacio ciparski AEK iz Larnace s ukupnih 4-1. Nakon 1-1 iz prvog dvoboja na Cipru, Gent je u uzvratu bio uspješniji sa 3-0, a strijelci za belgijski sastav bili su Depoitre (65) i David (90+3, 90+6).

Prva utakmica igrat će se idućeg četvrtka, 22. kolovoza u Gentu, dok je uzvrat u Rijeci na programu 29. kolovoza. Vjerujemo uz punu Rujevicu. 

Podsjetimo, Dinamo 21. kolovoza igra prvi susret protiv norveškog Rosenborga u doigravanju za Ligu prvaka. 

>>> Pogledajte što je Nenad Bjelica rekao nakon pobjede u Mađarskoj

Komentara 1

Avatar nekakav
nekakav
07:20 16.08.2019.

rijeka oduševila? dva brza gola radi debelih grešaka protivnika, a sve ostalo bezlično, bez krvi i mesa.... pa drugo poluvrijeme se nije ni igralo. osim par izmjena igrača, nije bilo nikakve akcije. ni u prvom poluvremenu se nije bogzna što vidjeti moglo. osim pobjede na ovu utakmicu treba čim prije zaboraviti. čista slovenska momčad su postali. utakmica sa gentom će pokazati gdje su točno. ovo do sada, kao i u domaćem prvenstvu, mi baš i ne miriše na neku uspješnu sezonu. kad makneš euforiju vidiš da se baš i nije igralo protiv jakih protivnika, a ni tu se nije blistalo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije