Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kek u problemima

Rijeka doživjela težak udarac u svojim šampionskim ambicijama!

Matjaž Kek
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/8
09.02.2017.
u 18:40

I dok se Dinamo odlično pojačao pa najavlje titulu do koje bi ih trebali predvoditi Sammir i Marcos Guilherme, Rijeka baš i nije bila te sreće kad su u pitanju transferi.

Matjaž Kek na pripremama brusi formu svojih igrača i sprema se za borbu za naslov prvaka Hrvatske. Rijeka je vodeća momčad HNL-a, ima šest bodova viška u odnosu na Dinamo i pred nama je uistinu zanimljivo proljeće.

I dok se Dinamo odlično pojačao pa najavlje titulu do koje bi ih trebali predvoditi Sammir i Marcos Guilherme, Rijeka baš i nije bila te sreće kad su u pitanju transferi. Prvo im je otišao Matej Mitrović, jedan od stožernih igrača, a onda se njegova zamjena Dario Župarić odmah ozlijedio.

No, Kek i njegova družina najveće nade polagali su u dolazak Nikice Jelavića, bivšeg hrvatskog reprezentativca. Sve su dogovorili s igračem koji im je trebao biti veliko pojačanje, ali danas je stigla vijest koja im je zadala veliki udarac u njihovim šampionskim ambicijama. Naime, Jelavić izgleda ipak neće doći, nije uspio raskinuti ugovor s kineskim Beijing Renheom.

- Iako smo sve dogovorili s igračem, on nažalost nije uspio riješiti svoju situaciju u Kini. Klub mu je naložio da se mora vratiti u Kinu, a mi više nismo mogli čekati - rekao je zamjenik sportskoga direktora Rijeke Ivan Mance, a prenosi Novi list.

Uglavnom, Kek će se morati zadovoljiti ovime što ima, a iako ga je ovo zasigurno pogodilo, to neće javno priznati pa i dalje svoje igrače uvjerava da će na kraju sezone upravo oni prvi proći kroz cilj.

>>Soudani i Sammir bit će spremni tek u travnju!

>>Sammir: Kakve su Rijekine šanse za naslov? Kao piletu kod mesara!

Komentara 16

BZ
Branko Zajec
20:32 09.02.2017.

Čitam ovu informaciju o Jelaviću i pade mi na pamet jedna činjenica vezana za Rijeku. Taj klub je prava "legija stranaca". Pa oni osim vratara nemaju ni jednog svog vlastitog igrača !!! Kupuju sve, čak i one koji igraju zaa mlađe uzraste. Tu vidim, da Rijeka i nije tako kvalitetan klub, jer takve momčadi opstaju, dok se ima novaca.

DU
Deleted user
19:06 09.02.2017.

Rijeka nema šanse s Jelevićem ili bez njega. Dinamo šampion.

IV
ivan968
19:28 09.02.2017.

Pa to je pojacanje za Rijeku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije