Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novo pojačanje

Rijeka dovela napadača Intera: 'Klub je sređen i igra u Europi'

Matjaž Kek
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/6
31.08.2017.
u 18:48

"Klub je sređen i ostvaruje dobre rezultate, jedini je hrvatski predstavnik u europskim natjecanjima"

Posljednjeg dana prijelaznog roka hrvatski prvak Rijeka dovela je u svoje redove dosadašnjeg napadača Intera iz Zaprešića, objavljeno je na internetskom portalu riječkog prvoligaša.

Puljić je upravo protiv Rijeke odigrao svoju posljednju utakmicu u Interovom dresu i postigao pogodak u porazu Zaprešićana 1-3.

"Mogu reći da je dolazak u Rijeku za mene, ne jedna, već dvije stepenice naprijed kada je u pitanju moja karijera. Klub je sređen i ostvaruje dobre rezultate, jedini je hrvatski predstavnik u europskim natjecanjima", izjavio je 24-godišnji Puljić koji je u dosadašnjoj karijeri imao 108 nastupa u Prvoj HNL, a igrao je za Cibaliju, Lokomotivu i Inter.

Puljić je u Prvoj HNL postigao 24 pogotka, od čega 17 u Interu za koji je ove sezone u sedam nastupa strijelac bio četiri puta.

"Potrefilo se, evo, da posljednji pogodak u dresu Intera postignem baš protiv Rijeke. Drago mi je zbog svakog gola kojega postignem, nadam se da ću ih puno davati u dresu Rijeke i da ću nastaviti gdje sam stao u Interu", zaključio je Jakov Puljić.

Rijeka nije objavila detalje ugovora.

Komentara 4

DH
dalibor.hren
19:02 31.08.2017.

Kakav bombastičan naslov,doveli napadača Intera!!! Doduše iz Zaprešića... Mogli su dovesti i nekoga iz Crvene zvezde (Sračinec), Partizana (Poznanovec)...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije