Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veterani

Riječani pokorili 'Kutiju' i uzeli 
sve nagrade, Milinović zabio iz kornera

'28.12.2012., Zagreb - Malonogometni turnir 42. Kutija sibica. Finalna utakmica Veteranskog turnira, Rident - TRCZ ZG-ST. Marijo Svigir.  Photo: Marko Lukunic/PIXSELL'
'Marko Lukunic/PIXSELL'
28.12.2012.
u 18:57

Damir Milinović – Bivši nogometaš Dinama i Rijeke najbolji je igrač i strijelac (7 golova)

Sve je otišlo u Rijeku! Hakleri riječkog Ridenta, naime, u finalnom su dvoboju šestog veteranskog izdanja malonogometnog turnira Kutija šibica svladali TRCZ ZG-ST sa 5:2. Najbolji je igrač turnira Damir Milinović (Rident), koji je istodobno i najbolji strijelac (7 golova), dok je za najboljeg vratara proglašen Damir Knez (Rident).

Bivši igrač Dinama i Rijeke Damir Milinović, u finalu je zabio i najljepši gol turnira – izravno je iz kornera pogodio suprotne rašlje uspavanog vratara Švigira. Utakmica je bila u vodama neizvjesnosti do samoga kraja, sve do 39. minute, kad je Tadić zabio za vodstvo Riječana 4:2. Naglasimo da su na parketu, na suprotnim stranama, bili i bivši hrvatski reprezentativci, Robert Jarni (TRCZ) i Elvis Brajković (Rident). Zanimljivo, obojica su bili sudionici velike 2:1 pobjede Hrvatske protiv Italije u Palermu 1994. godine, nakon tog trijumfa nogometni je svijet s respektom počeo govoriti o Hrvatskoj. U utakmici za treće mjesto veteranskog turnira, IPA Zagreb je sa 3:0 svladao ŠRC Jelenovac, momčad koju su mnogi proglasili favoritom natjecanja... Pobjednik veteranskog turnira nagrađen je sa 20.000 kuna, poraženi je finalist zaradio 10.000, trećeplasirana momčad 7000, a četvrti je sastav dobio 3000 kuna.

Evo i sastava finalista – TRCZ ZG-ST: Švigir, Ivkić, Jarni, L. Bisaku, Vidiček, Filipović, Grdović, Odak, Bažoka, Markić, Burazer, Palić. Voditelj momčadi: Duško Popovski. RIDENT RIJEKA: Knez, Tkalčević, Milinović, Brajković, Dragoslavić, Tadić, Tercolo, Čačić, Deluka. Voditelj momčadi: Božo Matijević.

SUCI: Zvonimir Golub, Damir Šešerin. GLEDATELJA: 700. STRIJELCI: 0:1 Milinović (3.), 1:1 Grdović (10.), 2:1 Grdović (11.), 2:2 Milinović (14.), 2:3 Tadić (31.), 2:4 Tadić (39.), 2:5 Dragoslavić (40.).

Spomenimo da je u utakmici za treće mjesto glavnog turnira, Riblji restoran Korkyra (Hrgović, Računica, Tomičić, Grcić, Trebotić...) svladao zaprešićki CB Garden (Barbarić, Bagarić, Šarić, Ščrbec, Herceg...) s rezultatom 3:2 (3:1).

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije