Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMA DOBAR RAZLOG

Rihanna odbila nastupiti na 'Super Bowlu'

Rihanna
Foto: PA/Pixsell
1/5
19.10.2018.
u 23:46

Prema navodima američkih medija Rihanna je svojim odbijanjem nastupanja tijekom najgledanijeg svakogodišnjeg sportskog događaja u SAD-u željela iskazati potporu Colinu Kaepernicku

Popularna pjevačica s Barbadosa Rihanna odbila je nastupiti u poluvremenu finala doigravanja američke profesionalne lige u američkom nogometu (NFL) "Super Bowlu", koji će se održati 3. veljače sljedeće godine u Atlanti. 

Kao razlog je navela neslaganje s odnosom lige prema igračima koji su svoje prosvjedovanje prema rasnoj nejednakosti u SAD-u odlučili iskazati klečanjem tijekom intoniranja himne prije početaka utakmica. 

Prema navodima američkih medija Rihanna je svojim odbijanjem nastupanja tijekom najgledanijeg svakogodišnjeg sportskog događaja u SAD-u željela iskazati potporu Colinu Kaepernicku, prvom igraču koji je odlučio klečanjem izraziti neslaganje s brutalnim tretmanom policije prema crncima i manjinama u SAD-u, a koji zbog takvog svog stava već dvije godine ne može pronaći angažman u NFL-u.

Foto: AFP

Tjednik "US Weekly" pozivajući se na anonimni izvor piše kako su i NFL i televizijska kuća CBS, koja ima prava prijenosa sljedećeg "Super Bowla", imali veliku želju da upravo Rihanna nastupi u poluvremenu utakmice, ali je ona to odbila zbog kontroverzi vezanih uz klečanje igrača i neslaganja sa stavom NFL-a.

>> Pogledajte i kako je Vlašić zabio za CSKA

Ključne riječi

Komentara 2

AR
Artukovic
01:57 20.10.2018.

Ja bi je istjerao iz Amerike i zabranio pustanje njezinih pjesama,pa nek onda prosvjeduje.Kad joj zatvoris pipu bit ce ona ok.Pjevat ce i po sajmistima juznih drzava.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije