Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRAZILCE JOŠ BOLI

Richarlison: Ispadanje od Hrvatske teže je nego da ti premine član obitelji

FIFA World Cup Qatar 2022 - Quarter Final - Croatia v Brazil
Foto: Lee Smith/REUTERS
1/10
17.01.2023.
u 10:52

- Bio je to težak udarac. Mislim da je teže nego da izgubiš člana obitelji - rekao je napadač Tottenhama

Hrvatska je na nedavnom Svjetskom prvenstvu u Kataru napravila senzaciju i izbacila Brazil u četvrtfinalu. Brazilci su poveli golom Neymara u produžetku, izjednačio je Bruno Petković pred sam kraj da bi naši nogometaši zatim prošli na jedanaesterce. Brazilci se još uvijek ne mogu pomiriti s tim porazom o čemu svjedoče riječi Richarlisona.

- Bio je to težak udarac. Mislim da je teže nego da izgubiš člana obitelji - rekao je napadač Tottenhama te objasnio:

- Bilo se teško oporaviti. I danas me uhvati tuga kad vidim isječke te utakmice na društvenim mrežama. No, moramo nastaviti dalje. Još sam uvijek mlad, imat ću još jednu ili dvije prilike na Svjetskom prvenstvu. Nastavit ću raditi, golovi će doći, a to je ono što znam raditi na terenu.

Brazilci uoči turnira nisu krili što žele.

- Naš je cilj bio postati prvak. Postigao sam prekrasan gol (protiv Srbije, op.a.), ali to nije bio moj cilj. Htjeli smo podići pehar. No, da, sretan sam što sam ga postigao jer su me tada mnogi ljudi upoznali. Bio je to važan gol moje karijere.

Komentara 1

DU
Deleted user
17:38 17.01.2023.

Tad ti sinko nisi svoj ili si koristio nešto opasno bijelo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije