Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZVIJEZDA SPURSA

Richarlison će potražiti psihološku pomoć u Engleskoj nakon što prošao teško razdoblje

Carabao Cup Second Round - Fulham v Tottenham Hotspur
Andrew Couldridge/REUTERS
13.09.2023.
u 23:02

Richailson je izjavio kako je iza njega teških pet mjeseci i "turbulentno vrijeme izvan terena".

Brazilski napadač Richarlison (26) poručio je kako će po povratku u Englesku potrašiti psihološku pomoć nakon teškog razdoblja koje je iza njega.

"Vratit ću se u Englesku i potražiti psihološku pomoć kako bi poradio na svom umu, kako bi se vratio jači," poručio je napadač Tottenhama.

Richailson je izjavio kako je iza njega teških pet mjeseci i "turbulentno vrijeme izvan terena".

"Međutim, oluja je prošla. Sada su stvari kod kuće kako treba. Ljudi koji su pazili samo na moj novac otišli su od mene", objasnio je.

VEZANI ČLANCI:

Richarlison je prije nekoliko dana snimljen kako plače na brazilskoj klupi nakon što je zamijenjen u 71. minuti utakmice protiv Bolivije.

"Bile su to suze zbog stvari koje su se događale izvan terena i koje su se otele kontroli," kazao je u razgovoru za O Globo.

Brazilski igrači okupili su se oko Richarlisona nakon utakmice protiv Bolivije kako bi mu pružili podršku.

Richarlison je za brazilsku vrstu zabio 20 golova u 45 utakmica za Brazil, dok je u dresu Spursa u 40 nastupa zabio četiri gola.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije