Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSTAJE ILI ODLAZI

Ribery odlučuje u ožujku

Franck Ribery
Reuters
03.02.2010.
u 14:13

Ostaje li Franck Ribery u Bayernu ili iz njega odlazi, tema je oko francuskoga veznjaka bavarske nogometne momčadi koja već poprima razmjere TV-sapunica.

Na nju se sada oglasio i agent sjajnog uskoro 27-godišnjeg veznjaka Alain Migliaccio, koji tvrdi da će ona uskoro biti i okončana, a hoće li njegov klijent ostati u momčadi za koju igraju Ivica Olić i Danijel Pranjić, uvelike će ovisiti i o potezima kluba.

- Odluka o ostanku ovisit će o pojačanjima koja Bayern dovede, ali ne smijemo zaboraviti da je Franck ugovorno vezan uz klub do 2011. godine te da je klub taj koji vodi glavnu riječ kada je u pitanju mogućnost njegova transfera.

- Mislim da će se više o svemu znati početkom ožujka - tvrdi Migliaccio, koji je u prosincu prošle godine kazivao da Ribery sigurno neće produljiti ugovor s Bavarcima.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije