Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jose Mourinho:

Rezultat je pozitivan, petorica su nastupila iako nisu trenirali

PSG - Chelsea
Reuters/PIXSELL
17.02.2015.
u 23:45

Sretan sam što će odluka o pobjedniku pasti na Stamford Bridgeu, rekao je Portugalac

PSG i Chelsea odigrali su neriješeno u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka (1:1). Takvim ishodom svakako je zadovoljnija engleska momčad.

- Mogli smo izgubiti, prema tome rezultat je pozitivan. No, ne mogu reći i da je vrlo dobar. Ovisi kako će završiti uzvrat - rekao je trener Chelsea, Jose Mourinho i dodao:

- Bio je to težak susret. PSG je vrlo dobra momčad s tehnički sjajnim pojedincima.

Na pitanje je li se londonska momčad provukla Portugalac je kazao:

- Kad pogledate izvedbu našeg vratara možete to zaključiti, imao je dvije, tri velike obrane. No, sretan sam što će odluka o pobjedniku pasti na Stamford Bridgeu.

Trener Londonaca još je dodao kako je na igru njegove momčadi utjecalo i to što pet igrača zbog ozljeda nije treniralo od utakmice s Evertonom.

- Naš vratar Courtois obranio je nekoliko nezgodnih udaraca pa se vraćamo kući s dobrim rezultatom. Prošle sezone smo si dosta otežali posao (poraz 3:1 u prvoj utakmici četvrtfinala), ali sada smo u mnogo boljoj situaciji - dodao je iskusni branič Chelseaja John Terry.

>>Chelsea izvukao remi u Parizu, Courtois izludio Ibrahimovića i Cavanija

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije