Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPUSTILI SE

Reprezentativci se romobilima, a Jedvaj nudi taxi-službu

Reprezentacija
Instagram
02.06.2016.
u 13:07

Odahnuli su reprezentativci u onom trenutku kad je izbornik Ante Čačić pročitao konačni popis za Euro. Barem, onaj dio koji je ostao u Rovinju. Kamen im je pao sa srca, karte za put su im u džepu, te su krenuli, barem psihološki lakši dani.

Rimčev superautomobil Concept One, srebrnu jurilicu sa 1073 KS, sretali smo ovih dana na istarskim cestama, a kad su ga hrvatski reprezentativci vidjeli ispred rovinjskog hotela Lone, oduševili su se. Oni se ne voze, stalno su na relaciji hotel - trening igralište. I dok se oni pripremaju za Euro, u Istri je započeo reli električnih automobila ‘Nikola Tesla’, a akteri spavaju u istom šminkerskom hotelu. Zainteresirala ih je itekako i parkirana električna Tesla, pa čak i probne vožnje.

Igrači odahnuli

Posebno su se zainteresirali ekološki svjesni Šime Vrsaljko i Milan Badelj.

– Dečki, sve je to lijepo, ali tim električnim autima treba dugo da se napune – objašnjavao im je Marcelo Brozović te dodao:

– Ja sam već probao.

Odahnuli su reprezentativci u onom trenutku kad je izbornik Ante Čačić pročitao konačni popis za Euro. Barem, onaj dio koji je ostao u Rovinju. Kamen im je pao sa srca, karte za put su im u džepu, te su krenuli, barem psihološki lakši dani. Prvo lipanjsko jutro proveli su u šetnji gradom. S veseljem ih je gledao čovjek iz jedne mjenjačnice.

– Sjećam se, kada je Ivica Olić potpisao za HSV, bili su također ovdje na pripremama u Rovinju. I onda mi je, baš toga dana, ušao u mjenjačnicu, izvadio tisuću eura i rekao ‘Mijenjaj!”. Vjerujem da je želio počastiti društvo – ispričao je Rovinjanin.

Igrači su uživali u pogledu na Sv. Eufemiju, Rakitić i Schildenfeld pili su kavu na terasi uz obalu, dok su Jedvaj i Čop isprobavali njihove električne romobile koje su posudili u hotelu.

– Dajte malo gasa! Upalite nitro – vikao im je kroz smijeh Schildenfeld, jer su se vozili možda 10 kilometara na sat. Više nije išlo.

– Nova taksi služba, start 10 kuna, svaki sljedeći kilometar pet kuna – šalio se na Instagramu Tin Jedvaj koji je na romobilu vozio zvijezdu Barcelone Ivana Rakitića.

Popodne – bazen. Odnosno, kraj bazena. Mario Mandžukić nije ni pokušavao na kupanje, dok je najhrabriji bio Nikola Kalinić, koji je čak smočio i kupaće. Treba ih shvatiti, voda nije topla, neki tvrde da je oko 19 stupnjeva. U rovinjskim bazenima se zasad kupaju samo najmlađi.

– Ja sam se probao čak okupati i u moru. Iznenadilo me, nije toliko hladno koliko sam očekivao, ali sam došao tek do pasa. I onda odustao – smije se naš vratar Ivan Vargić.

Vesele se Lukinom dolasku

Na ozbiljno pitanje, opet šaljiv odgovor – Tko najbolje puca, čiji su udarci naših reprezentativaca najopasniji?, pitamo Vargića koji je već danima na ‘vjetrometini’.

– Čiji? Pa Marjana Mrmića! Trenera vratara, taj kad opali, ne možeš znati gdje će završiti...

Mandžukića i Perišića nije spominjao.

– U četvrtak nam dolaze Luka Modrić i Mateo Kovačić. Veselimo im se, tad tek kreće prava stvar – kazao je Marcelo Brozović.

Hoće li njegov ‘Epic Brozo’, zamišljena poza s rukom na bradi, kojom u Interu proslavlja golove, vidjeti i na Euru?

– Pa naravno! Više puta... – obećava Brozović.

A kad obećaš, trebao bi ispuniti, bio bi red...

 

Taxiiiii...🏍 @tinjedvaj16 😂🙈

Videozapis objavljuje Ivan Rakitic (@ivanrakitic)

Komentara 1

DU
Deleted user
20:02 02.06.2016.

"Reprezentativci se romobilima"??? Kaj se romobilima?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije