Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Krstanović i Kramarić ispali iz forme
Povratak na članak

Reprezentacija je odmogla Rijeci

Dinamo
: Nakon tri pobjede protiv Zagrepčana, bit će to pravi test, je li ono u Liegeu bio samo loš dan

Komentari 5

TA
tamburas77
14:07 20.09.2014.

Nikada treneri neće reći "pogriješio sam...",a ovdje je evidentno trener pogrešnog napadača vadio van, odnosno, ostavio u igri.

VL
SO
sonce
10:53 20.09.2014.

Kramarić je još daleko od pravog igrača. Samo pojedinci prave zvijezdu od njega.

VL
DU
Deleted user
17:53 20.09.2014.

kaj sad Kramarić ne treba u repku, jer je kao zbog njegove igre u repki Rijeka izgubila??? Ajoj koliko jadnih novinara u ovoj zemlji ima! skoro pa koliko isto takvih političara. Rijeka je izgubila kak je i Kek rekao, zbog neozbiljnosti igrača, a dodao bi i suca. Možda nema veze, ali ovim rumunjskim sucima Dinamo je rasturio Astru i možda tu ima veze sa pristranim suđenjem na štetu Rijeke.

VL
Avatar bereza
bereza
19:26 20.09.2014.

O čemu to Vranić priča? Maleš se ozlijedio još prije priprema za Brazil, Krstanović niti nije reprezentativac, Kramariću svaki protivnik posvećuje sve veću "pažnju"... Kakve to veze ima s reprezentacijom? Jedini igrač "Rijeke" kojeg je reprezentativni poziv jako skupo stajao je Močinić koji je teško ozlijeđen na pripremama u Brazilu i takav ozlijeđen vraćen kući bez da je omirisao Svjetsko prvenstvo, i još uvijek nije sposoban za nastupe u HNL-u i EL. Istina je da su neki igrači Rijeke podbacili u utakmici protiv Standarda, i to redom: Vargić koji je kod oba gola bio na nekom drugom stadionu, Lešković koji već nekoliko utakmica zaredom igra ispod nivoa i svojim propustima ostavlja previše prostora protivnicima, Kvržić koji nikako da proigra kao prošle sezone, Kramarić koji je u Liegeu bio izgubljen i neprimjetan, Krstanović koji je upropastio dvije mrtve šanse... Teško je očekivati uspjeh protiv bilo kojeg ozbiljnog protivnika u Europa League ako ključna polovica ekipe ne dođe na utakmicu, Samo, kakve to veze ima s reprezentacijom?

VL
DI
dinamojavolim1
14:48 20.09.2014.

tamburas bojim se da ga je promijenio jer je vec blizu odlaska

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.