Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poraz od Zvezde

Repeša: Suci? Komentirao bih da je malo više civilizacije...

08.02.2015., Zagreb -  21. kolo ABA lige Cedevita - Cibona.  Photo: Petar Glebov/PIXSELL
Petar Glebov/PIXSELL
17.02.2015.
u 08:57

- Neću reći da nije bilo zalaganja, ali ovakvom napadačkom igrom u dvije četvrtine Zvezdu je nemoguće dobiti, kaže Jasko

U posljednjoj utakmici 22. kola ABA lige košarkaši Crvene zvezde pobijedili su Cedevitu sa 78:63 (22:26, 27:11, 16:25, 19:5). Za zagrebačku momčad kobne su bile druga i četvrta četvrtina u kojima su postigli ukupno 16, a primili nevjerojatnih 46 koševa. Ovom pobjedom domaćin je i teorijski osigurao prvo mjesto uoči doigravanja, a Cedevita će se sa Budućnosti i Partizanom nadmetati za drugo mjesto.

- Nismo imali protok lopte, niti šut. Neću reći da nije bilo zalaganja, ali ovakvom napadačkom igrom u dvije četvrtine Zvezdu je nemoguće dobiti. Sve je u našim rukama. Ako dobijemo sve četiri utakmice mi smo drugi - kazao je Cedevitin trener Jasmin Repeša koji se osvrnuo i na suđenje:

- Što god da kažem krivo će se protumačiti. Živimo na prostorima i u vremenu kada netko jedva čeka da se nešto kaže. Da je malo više civilizacije rekao bih što mislim, ali za dobro svih.

Cedevita je sjajno otvorila utakmicu, povela sa 8:0, ali sve se preokrenulo nakon druge četvrtine kada domaćin odlazi na odmor sa plus deset. U trećoj četvrtini malo se zakuhalo na parketu, ali i na tribinama nakon što su domaćini dobili dvije tehničke pogreške, prvo Boba Marjanović, a onda i njihov trener Dejan Radonjić. Povela je momčad Jasmina Repeše u tim trenucima sa 53:49 i slutilo je na iznenađenje. Međutim, u posljednjoj četvrtini kao da je koš Crvene zvezde bio začaran. I jednu i drugu momčad sada očekuju obaveze u završnici nacionalnih kupova. Cedevita se neće vraćati u Zagreb već će odmah u Vukovar gdje će se 18. I 19. veljače igrati polufinale i finale.

Nakon dužeg vremena na parket se za Cedevitu vratio Mario Delaš. Odigrao je tek pet minuta. Kod Cedevite najefikasnji su bili Miro Bilan sa 13 i Fran Pilepić sa deset koševa, a kod Crvene zvezde je najefikasnji bio Luka Mitrović sa 14 koševa. 

>>Cedevita posrnula kod Zvezde: Zabila tek 5 koševa u posljednjoj četvrtini

Komentara 1

Avatar links
links
09:21 17.02.2015.

nisu ti krivi suci Jasmine!!!! pogledaj snimku, čak su i tehničke dijelili zvezdi olako!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije