Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLIČAN POČETAK

Repeša: Sada se možemo više koncentrirati na talijansko prvenstvo

16.12.2008.
u 11:39

Trener košarkaša rimske Lottomatice Jasmin Repeša zadovoljan je pobjedom svoje momčadi protiv berlinske Albe 70:64 u 6. kolu skupine C Eurolige, kojom je Lottomatica zakoračila u drugi krug.

Rimljani su vodeći na ljestvici s pet pobjeda i jednim porazom. Može se reći da momčadi hrvatskog izbornika mnogo bolje ide u Euroligi nego u talijanskom prvenstvu, u kojem su u prvih 8 kola izgubili već četiri utakmice.

- Pobjeda protiv Albe je za nas zaista važna jer nam omogućuje spokojniji nastavak natjecanja u Euroligi. Osim toga, s ovom pobjedom imamo dobre šanse za osvajanje prvog mjesta u skupini. No, još uvijek smo ponekad previše nervozni u igri, kao da se bojimo vlastitih pogrešaka - rekao je Repeša i osvrnuo se na ogled s Nijemcima.

- Voljni moment i obrana bili su jako dobri, baš kao i u našim posljednjim susretima, protiv Fenerbahçea u Euroligi i Vidivicija u talijanskom prvenstvu. Moramo nastojati zadržati takvu tenziju i pobjeđivati u kontinuitetu.

U svakom slučaju, pobjeda protiv Albe omogućit će nam da se sada više koncentriramo na talijansko prvenstvo, u kojem nam dosad nije išlo tako dobro - rekao je Repeša.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije