Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ABA liga

Repeša protiv prijatelja i bivšeg pomoćnika Sunare

\'sport...bologna...18.05.2005. bologna, jasmin repesa trener climamio bologne pobijedio je 73-70 i plasirao se u polufinale talijanskog play offa sa 3:0 nevena spahiju trenera sedima roseto i izborni
Goran Stanzl/PIXSELL
27.01.2012.
u 10:43

U momčadi Cibone, kaže njezin trener Jasmin Repeša, situacija je ozbiljna pa cibosima neće biti lako ni u petak (17.30) u Draženovu domu u igri protiv posljednjeg na ljestvici, Zlatoroga iz Laškog

– U Širokom smo ostali bez dvojice igrača. I Zubčić i El Amin ozlijedili su gležanj, no i bez njih nemamo pravo razmišljati ni o čemu nego o pobjedi – istaknuo je Repeša.

Suparnik će mu danas biti njegov prijatelj i davnašnji pomoćnik Ivan Sunara:

– Znam Sunaru jako dobro, ali znam i to da su njegove momčadi uvijek dobre na terenu.

Sunara je Repeši bio pomoćnik za prvog mandata u Ciboni, a potom je i sam vodio Cibonu, no najveće uspjehe postigao je u Sloveniji. Bio je prvak s Krkom (2000.) i europski prvak sa slovenskom mladom reprezentacijom (2004.). Zlatorog ima samo dvije pobjede (Cibona 8), no ne treba zaboraviti da je jedna od njih izborena nad Partizanom.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije