Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velik korak

Rendulićeva momčad otvorila pobjedom: Zrinjski slavio protiv armenskog prvaka

Zrinjski pobjedom u Posušju osmi put postao prvak BiH
Foto: Denis Kapetanovic /PIXSELL
1/3
11.07.2023.
u 20:28

Pobjednik para HŠK Zrinjski - Urartu, u 2. pretkolu Lige prvaka igrat će protiv boljeg iz sudara Slovan Bratislava (Slovačka) - Hesperange (Malta). Za Zrinjski su nastupila osmorica hrvatskih nogometaša, a na klupi imaju hrvatskog stručnjaka Krunoslav Rendulić

Nogometaši BiH prvaka HŠK Zrinjskog otvorili su kvalifikacije za Ligu prvaka gostujućom 1-0 pobjedom protiv armenskog prvaka Urartua. Osvajač dvostruke krune u BiH, kojeg predvodi hrvatski stručnjak Krunoslav Rendulić, je do pobjede u Jerevanu stigao golom Mateja Senića u 89. minuti.

Zvonimir Kožulj je ubacio iz kornera, a Senić je glavom matirao golmana Urartua. "Plemići" se tako u Mostar vraćaju s golom prednosti, a uzvrat je za sedam dana pod Bijelim brijegom.

VEZANI ČLANCI:

Za Zrinjski su nastupila osmorica hrvatskih nogometaša. Branio je Marko Marić, Dario Čanađija je igrao cijeli susret, Mario Tičinović i Antonio Ivančić su igrali do 81. minute, Luka Marin i strijelac Matej Senić do sudačke nadoknade, Matija Malekinušić je igrao prvo poluvrijeme, a Mario Ćuže umjesto njega u nastavku. Pobjednik ovog para u 2. pretkolu Lige prvaka igrat će protiv boljeg iz sudara Slovan Bratislava (Slovačka) - Hesperange (Malta).

VIDEO Napustio školu sa 16 godina, puši, jede kobasice i kroasane i najplaćeniji je hrvatski sportaš

Komentara 1

ER
EroK
09:57 12.07.2023.

Bravo "Zrinjski"! Grb C. zvezde, će ih koštati!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije