Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prvo pretkolo LP

FOTO Znaju li Armenci protiv koga igraju? Pogledajte koji su grb stavili Renduliću

Zrinjski pobjedom u Posušju osmi put postao prvak BiH
Denis Kapetanovic /PIXSELL
11.07.2023.
u 17:46

Bivši hrvatski nogometaš i trener Krunoslav Rendulić prošle je godine preuzeo klupu Zrinjskog i poveo ih do osme titule prvaka BiH i prvog duplog naslova pobjedom u Kupu protiv Veleža

Krunoslav Rendulić je na  klupi Zrinjski Mostara koji igra prvu utakmicu prvog pretkola Lige prvaka u Armeniji protiv Uratua. Tijekom televizijskog prijenosa, kada je kamera bila na bivšem treneru Istre, Gorice i Šibenika, uz njegovo je ime, umjesto grba Zrinjskog prikazan grb Crvene zvezde.

Bivši hrvatski nogometaš i trener prošle je godine preuzeo klupu Zrinjskog i poveo ih do osme titule prvaka BiH i prvog duplog naslova pobjedom u Kupu protiv Veleža.

Foto: VL

Tijekom svoje igračke karijere Rendulić je igrao u Hrvatskoj i Sloveniji. S 368 nastupa u HNL-u jedan je od pet igrača s najviše nastupa najvišoj razini hrvatskog nogometa. Igračku karijeru završio je 2014. godine. U sezoni 2000./2001. osvojio je naslov prvaka Hrvatske s Hajdukom, a u sezoni 2005./2006. osvojio je Hrvatski kup s Rijekom.

Po prekidu igračke, započeo je trenersku karijeru. Započeo je u Fooladu kao pomoćni trener Dragana Skočića. Zatim je 2017. radio na istoj poziciji u Katarskom Al-Arabiju pod trenerom Lukom Bonačićem.

VEZANI ČLACNI:

U Hrvatsku se vratio u listopadu 2018. kada je postao trener Istre 1961 i tamo ostao do 2019. godine kada je otišao u Šibenik s kojim je proveo iduće dvije godine. Doveo ih je do plasmana u prvu ligu. Nakon toga je otišao u Goricu, no otpušten je u drugoj polovini sezone zbog slabih rezultata. Zrinjski s kojim sada igra prvo pretkolo Lige prvaka preuzeo je u studenom 2022. godine.

VIDEO Napustio školu sa 16 godina, puši, jede kobasice i kroasane i najplaćeniji je hrvatski sportaš

 

Komentara 1

ER
EroK
09:49 12.07.2023.

Eto izgleda, košta će ih ta 'greška'! Idemo "Zrinjski"!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije