Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MALAGA-BORUSSIA 0:0

Remi u Malagi: Borussija promašivala, Willy branio

Robert Lewandowski
Reuters/Pixsell
03.04.2013.
u 20:25

Borussija je ovim remijem ostala dosad jedina neporažena momčad u Ligi prvaka ove sezone

Prva četvrtfinalna utakmica Lige prvaka između Malage i Borussije Dortmund završila je bez pogodaka. Najzaslužniji za to vratar je španjolske momčadi Willy koji je bezbroj puta odolijevao naletima Nijemaca koji, da su bili malo koncentriraniji, mogli su voditi s nekoliko pogodaka prednosti već u prvom poluvremenu.

Mario Gotze je, konkretno, u prvih 20 minuta dva puta bio u 1 na 1 situaciji s domaćim golmanom - prvo je u 16. minuti traljavo odradio završnicu akcije, a u 19. je pucao gotovo nezainteresirano. No, navijače Dortmunda nije živcirao samo on, nego i Lewandowski, Groβkreutz te Reus koji su odradili "festival promašaja" i u drugom poluvremenu.

Gotze je, umjesto da asistirao Lewandowsko u 65.minuti, išao sam pucati i uprskao šansu, a kasnije je i Poljak prokockao svoju lošim udarcem. Bilo je akcija i s Malagine strane koji su prijetili preko Caballera i Weidenfellera, no ipak su puno konkretniji bili izabranici Jurgena Kloppa.

Inače, ovo je Malagi prvi nastup u Ligi prvaka u povijesti kluba i malo tko se nadao da može do druge faze. Šanse su teoretski 50-50, ali Nijemci će biti u velikoj prednosti pred domaćom publikom u uzvratu 9. travnja.

Borussija je ovim remijem ostala dosad jedina neporažena momčad u Ligi prvaka ove sezone i ima priliku izboriti prvo polufinale nakon 15 godina.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije