Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PLAVCI IDU JAKO

Rekonstrukcija u Londonu: Chelsea dovodi Mateu Kovačiću dva Hrvata?

Zagreb: Dinamo i Chelsea u utakmici prvog kola UEFA Lige prvaka
Luka Stanzl/PIXSELL
19.09.2022.
u 21:00

Mateu Kovačiću mogli bi u budućnosti sletjeli dva sunarodnjaka i suigrači iz reprezentacije.

Temeljite promjene potrebne su u engleskom velikanu Chelseaju, a portal London.Football javlja da je već spremna lista novih pojačanja. 

Novi gazda kluba Todd Boehly smatra da londonskim plavcima treba novi sportski direktor nakon odlaska Marine Granovskaje i legendarnog Petra Čecha, jer dovođenje Fofane i Cucurelle za velike novce nije bio baš najbolji potez. Spomenuti portal blizak klubu piše da će novi čovjek za sportsku politiku biti Christian Freund, trenutni zaposlenik austrijskog Salzburga.

Iako ga Austrijanci ne žele pustiti, na Stamford Bridgeu misle kako će sve biti riješeno u nekoliko idućih dana. Na listi pojačanja su navodno i dva hrvatska reprezentativca, radi se o Jošku Gvardiola i Luki Sučiću.

Gvardiol nije nova priča, Tuchel ga je želio dovesti još ranije, ali Leipzig nije želio ni čuti o prodaji ponajboljeg igrača. Sučić se polako probija na svjetla najveće pozornice, nedavno je nominiran za nagradu golden boy, a tijekom zime bi mogao pojačati otočkog velikana. 

Standings provided by SofaScore
 

>> Arijan Ademi danas će protiv Milana na San Siru ostvariti svoj stoti europski nastup za plave

 

Komentara 2

DE
derin
21:30 19.09.2022.

Gvardiol igra u vrlo lošoj formi izgleda, postao rezerva u klubu. Obične priče izgleda.

DU
Deleted user
12:54 20.09.2022.

Chelseu treba jako dobar trener koji zna svoj posao i naravno vrijeme da to poslozi, a ne novi igraci. Kao sto to rade Guardiola ili Klop. Ne mijenjaju sve igrace odjednom, nego samo dovode igraca gdje trener smatra da mu treba bolji ili se na trzistu otvori dobra pozicija za nadogradnju. Al naravno da vlasnici kojima je nogomet u malom prstu to sve znaju. Samo bi rezultate preko noci, nisu nauceni na rad s ljudima nego sustavima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije